tiistai 18. elokuuta 2015

Lastenhuoneen sisustus

Nyt pääsettekin kurkkaamaan Hugon huoneeseen. Pojan huone on vielä hiukan kesken (voiko sisustus tullakaan koskaan valmiiksi?), mutta tulevat jutut esittelen sitten erikseen. Ovat lähinnä vain somisteita. 

Edelleen mennään samalla tyylillä kuin aikaisemminkin; valkoista, harmaata, turkoosia ja tähtiä. Nyt on mukaan tullut norsut, joihin äiti on mennyt hurahtamaan. Norsusomisteita tulee siis myöhemmin lisää. Lisäksi verhot ovat vaihtuneet tummempaan turkoosiin ja uutta hyllyä ollaan saatu. TÄSTÄ pääset katsomaan, miltä pojan edellinen huone näytti kun asuimme vielä Oulussa.

lastenhuoneen sisustus tähtisisustus ikea hensvik pinnasänky turkoosi matto pojan huone
 Leluja pojan huoneessa ei hirveästi ole esillä, sillä ne kätkeytyvät näppärästä IKEA:n Kallax -hyllykön koreihin. Nämä vetävät uskomattoman paljon lelua sisään ja näiden purkaminen onkin Hugon lemppari puuhaa. Lisäksi olohuoneesta löytyy isoimmat lelut, kuten Fisher Pricen maatila, keinuhevonen ja mopo. Mattona Sotkan tilkkumatto, pinnasänky Ikea Hensvik ja tähtilamppu Lekmer- verkkokaupasta.


lastenhuoneen sisustus tähtisisustus ikea kallax expedit muumipehmo brio lelut
Kallax- hyllyn päällä pidetään Hugon lempparijuttuja, kuten muumipehmo, kirja sekä palapeli. Brion lelut ovat pojalle todella rakkaita ja ne ovatkin päässeet paraatipaikalle esille.  Hugo haluaa monta kertaa päivässä järjestää nämä lelut takaisin hyllyn päälle. 

lastenhuoneen sisustus tähtisisustus ikea kallax expedit tähtisalkku

lastenhuoneen sisustus tähtisisustus ikea seinähylly
Seinähyllyltä löytyy Hugosta 3kk kuva, raskausaikana äidin ostama peltiauto, kummilta saatu Ainu- pupu sekä tähtisalkku. Pienemmällä tähtisalkulla Hugo tykkää leikkiä kovasti, joten se on laitettu alemmas Kallax hyllyyn esille. 

lastenhuoneen sisustus tähtisisustus ikea seinähylly palaset norsu säästölipas
Alemmalta seinähyllyltä löytyy mummulta saatu käsintehty hiiri, kolme Palaset- säästönorsua, Amanda B:n kyltti sekä puinen säilytyslaatikko, joka kätkee sisäänsä mm. Hugon sairaalasta kotiutumisvaatteet, soittorasian, ensitutin ja pari lempparihelistintä. 

lastenhuoneen sisustus tähtisisustus ikea kallax expedit boys room amanda b kyltti seinähylly naulakko lastenhuoneeseen
Verhotankoon on ripustettu sopivasti lapsekkuutta tuova itsetehty viirinauha.

lastenhuoneen sisustus tähtisisustus muumitaulu

lastenhuoneen sisustus tähtisisustus turkoosi pojan huone tähtiverhot


naulakko lastenhuoneeseen sisustussydän

maalattu turkoosi pinnatuoli ciraf sirkus tyyny tähtisisustus norsu
 Vanhalla pinnatuolilla ihana Ciraf Sirkus -norsutyyny.
  
tilkkupeitto pinnasänkyyn pentik pupu tähtisisustus hensvik pinnasänky ikea
Päiväpeittona itsetehty tilkkupeitto.

tilkkupeitto pinnasänkyyn, pentik halipupu, tähtisisustus hensvik pinnasänky ikea
Sängystä löytyy Hugon unikaveri Pentik- halipupu.

Lastenhuonetta on tullut sisustettua rakkaudella ja kokonaisuutta ajatellen. Olen halunnut tehdä siitä lapsekkaan, mutta en silti liian räikeää ja kirjavaa jotta pojalla on sille helppo rauhoittua nukkumaan. Hugo rakastaa omaa huonettaan, hän oli aivan hämmästynyt kun näki tämän ensimmäisen kerran. Sisustin pojan huoneen siis yöllä, kun hän oli nukkumassa meidän makuuhuoneessamme. Tässä huoneessa lapsi todella viihtyy, esittelee sitä ylpeänä kaikille ja reissusta kotiin palatessamme hän käy ensimmäisenä vilkuttamassa huoneelleen ja sanoo "heippa!".

Minkälaista sisustusta kotisi lastenhuoneesta löytyy?

15 kommenttia:

  1. Ihana huone!!:) Meidän lastenhuoeen väriteemana ovat sininen, musta ja harmaa, sekä valkoinen kalusteissa. Meiltä löytyy finlaysonin elefantti kuosia tyynyliinoissa ja pilvikuosia verhoissa. Leevin lemppareita ovat muutem myös nuo Brion puulelut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :-) Olen ihastellutkin niitä Finlaysonin elefanttijuttuja ja oon miettinytkin hankkivani ainakin pussilakanasetin Hugolle. Pilvikuosi olisi myös niin soma, mutta mun on kyllä pakko hillitä itseni ettei pojan huoneesta tule kuosiviidakkoa. Pilven ja tähden välillä mietinkin silloin aikanaan :-)

      Poista
  2. Tosi kaunis huone! Tykkään ja näytin jopa miehellekkin, et kato ny =DDD
    Mä oon ihan innoissani koska oon tilannu ihan hirveesti uutta pikku kikkaran huoneeseen ja en maklta odottaa,että saan kaikki postista ja pääsen sisustamaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia! :-) sisustaminen on niin kivaa ja rentouttavaa puuhaa, varsinkin kun siihen pääsee oikein uppoutumaan. Mulle se on ainakin tapa rentoutua kiireisen lapsiperheen arjen keskellä :-) mukavia sisustushetkiä sinne <3

      Poista
  3. todella ihana sisustus ! <3 näistä imee kivasti inspiraatiota! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Henna <3 Toivottavasti näistä joku sais vähän inspiraatiota lastenhuoneen sisustamiseen, se ois huippua :)

      Poista
  4. Ihana huone! Juuri sinun makuusi sisustettu joten on varmasti silmää miellyttävä. On juuri sen näköinen että sinne on mukava tulla leikkimään ja rauhoittumaan. Kivoja yksityiskohtia myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :-) huone on kyllä ihana ja äidillekin mieluinen, mutta kaikista parasta on nähdä se ilo, mikä pojalle tulee hänen leikkiessään huoneessaan. Hän jaksaa olla siitä niin iloinen ja ylpeä ja vieläkin jaksaa osoitella siellä kaikkia juttuja ja hokee "kato, wauu" :-)

      Poista
  5. Ooh, ompa ihana huone!! <3 Kiitos jättämästäsi kommentistasi, sitä kautta löysin sinunkin blogisi -kivalta näyttää!
    Minä olen muuten Kuusamosta kotoisin, joten tuttuja maisemia siellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, Suuret kiitokset! Mukava kuulla tuollaista sinunlaiselta huippusisustajalta :) Itse olen sisustamisessa vielä lapsen kengissä, mutta koko ajan opin lisää ja silmä harjaantuu hahmottamaan kokonaisuuksia.

      Kuusamo on kiva paikka asua, minä tykkään että täällä on vähän samanlaista kuin Lapissa. Itse olen kotoisin Rovaniemeltä ja sinne taitaa meidän perhe seuraavaksi asettuakin aloilleen. Kuusamoon päädyttiin miehen työrupeaman vuoksi. Ollaan me Oulussakin pariin otteeseen asuttu ;) Niin ja Ranualla.. mieli vetää aina takaisin Lappiin :)

      Poista
    2. Sisustamisessa voi kehittyä hyvinkin nopeasti! Itse olen ainakin huomannut suuren eron näiden muutamien vuoden aikana, sen jälkeen kun sisustuskärpänen puraisi. Silmä harjaantuu katsomaan tietynlaisia juttuja ja kokeilemalla sitä löytää sitten sen oman tyylin.

      Lapissa on ihana asua, puhdas luonto lähettyvillä eikä turhia hulinoita :)

      Poista
  6. Oi vitsi miten raikkaan ja ihanan näköinen huone. Kerrassaan upea. Ja kiva blogi sulla täällä ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suuret kiitokset kommentistasi :) Voi, kiitos paljon..Jopas vain mieltä lämmitti <3 Sullakin vaikutti olevan kiva blogi, täytyykin alkaa tutustua siihen heti kunhan tulee sopiva hetki tässä kiireisessä arjessa ;)

      Poista
  7. Voih, ihana! Mistäköhän mä eksyin sun blogiin, en tiiä. Mutta siis aaaaivan ihana huone :) <3 yritän meidänkin pojan huoneesta saada tämän tyylisen! Kiva blogi sulla, täytyy lueskella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon kommentistasi :) Ja mukava kun eksyit blogiini..kiva, jos saat täältä inspiraatiota poikasi huoneeseen :) Meillä on just muutto käynnissä, että kohta tulee blogiin kuvia uudesta pojan huoneesta ;)

      Poista