keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Moderni maalaisromanttinen olohuone

Kotipostauksilla jatketaan. Nyt olisi aika kurkistaa meidän olohuoneeseen!


Maalaisromanttinen sisustus, vaaleanpunainen olohuone, nahkasohva, arkkupöytä

Olohuoneemme tyyli on maalaisromanttinen, pienellä modernilla säväyksellä. Värimaailma on pääsääntöisesti tuttu ja turvallinen valko - harmaa - musta, mutta korostusväriksi ollaan valittu minun lempivärini, vaaleanpunainen.  Kuvassa näkyvä vitriini on ostettu Jyskistä.

rufus nahkasohva, moderni maalaisromanttinen koti, vaaleanpunainen koristetyyny, pörröhuopa

Lempparipaikkani olohuoneessa on ehdottomasti sohvan nurkka, jonne voi iltaisin käpertyä huovan alle teekuppi kädessä. Sohva on Rufus- nahkasohva, ostettu Iskusta. Todella hyvä istua, jämäkkä ja hyvälaatuinen. Ja mikä parasta meille; helppo pitää puhtaana. Pörröhuopa on Citymarketista ja tyynyt ovat itsetehdyt.

verhokangas eurokangas maalaisromanttiset verhot

Verhokangas on ostettu Eurokankaasta.

bling bling kattovalaisin

Tämä lamppu on kuin koru! Haaveilin tästä kauan ja sitten se olikin Prismassa -50% alennuksessa, joten pakkohan se oli hankkia olohuoneen kattoon kimaltelemaan.

arabia pihapiiri astiasto

Vitriinissä säilytän näitä kauniita Arabian Pihapiiri astioita. Nämä saimme tuparilahjaksi äidiltäni. Lisäksi vitriinistä löytyy muistoja Hugon kasteesta sekä muumimukini.

maalaisromanttinen sisustus koti piensisustus koristekannu puulaatikko amanda b


Maalaisromanttinen sisustus, vaaleanpunainen olohuone, nahkasohva, arkkupöytä vanha ikkunanpoka jysk sotka matto ikea seinähylly tv taso dc fix

Kiiltävä ja super pehmeä matto on ostettu Sotkasta. Hugo tykkää aina köllötellä matolla ja samalla hän hivelee sitä käsillään. Arkkupöytä on Sotkasta ja tv-taso Ikeasta. Tv-taso oli alunperin korkeakiiltoinen musta, mutta alkukesästä päälystin sen uudelleen Dc Fix:llä.

Pakastin ärsyttää ihan hirveän paljon, sillä se on aina ongelma meidän sisustuksessamme. Voi, kun olisi jokin ylimääräinen huone tai muu lämmin tila, jonne sen voisi laittaa. Keittiöön se ei ole yhdessäkään kodissa mahtunut.

ikea seinähylly pöytäkynttilät kynttilänjalka hurrikaanimalja

Tykkään kovasti kaikista pienistä somisteista, mutta en halua hirveästi pientä krääsää kotiini. Minulle on tärkeää, että koristeetkin ovat helppoja ja käytännöllisiä jottei viikkosiivouksesta tulisi liian monimutkaista. Mielellään pitäisin alempanakin koriste-esineitä, mutta ne tahtoo aina olla erään pikkutihulaisen ansioista uusiokäytössä. Seinähylly on ostettu Ikeasta.

Seinähyllyn viereen oli tulossa iso valkokuvakollaasi meidän hääpäivänä / Hugon kastepäivänä otetuista perhekuvistamme. Hiljattain kuitenkin varmistui, että muutamme kahden viikon päästä Rovaniemelle (Hugon mummun naapuriin), joten kollaasin tekeminen tähän kotiin jäi. Uuteen kotiin näppäänkin ne sitten heti seinään ;)

 maalaisromanttinen sisustus asemakello

Keittiö meillä onkin olohuoneen vieressä ja tässä välissä on hyvä paikka asemakellolle. Kello on ostettu Jyskistä.


Maalaisromanttinen sisustus, vaaleanpunainen olohuone, koti , ikkunanpoka valokuva, sisustussydän

Vanhaan ikkunanpokaan olen laittanut Hugosta kuvia ensimmäisen vuoden varrelta. 1 vuotiskuvan paikka on vielä tyhjä, mutta se asia korjaantuu ihan lähiaikoina. Kuvat halusin tarkoituksella jättää värilliseksi, sillä värit ovat näissä kuvissa se juttu. Ehkä mustavalkoiset olisivat olleet sisustuksellisesti paremmat, mutta halusimme näin. Saa nähdä, muuttuuko joskus mieli. Ikkunanpoka ostettu K Raudasta. 


Ikea Gottgöra vaaleanpunainen lyhty skurar kynttilänalusta

Kaunis vaaleanpunainen Gottgöra- lyhty sekä Skurar- kynttilänalusta ovat Ikeasta.


Olohuone on enemmän minun näköiseni, tyttömäinen ja herkkä. Kuitenkin ollaan tämäkin sisustettu H:n kanssa täydessä yhteisymmärryksessä, sillä hänkin viihtyy maalaisromanttisessa kodissa. Sisustaminen on ollutkin aina niin helppoa, kun H tykkää monesti samoista asioista kuin minäkin. Minulle on todella tärkeää, että jokainen perheenjäsen viihtyy kodissaan ja että se tuntuu omalta.

Muita maalaisromanttisen sisustuksen ystäviä?

5 kommenttia:

  1. Kivalta näyttää olohuone ja muutenkin teidän koti :) :) Mites te jo nyt muutatte, eikö sinun mielestä muuttaminen ole stressaavaa hommaa? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :)

      Muuttaminen todella on stressaavaa hommaa... Olenkin stressannut sitä monta monituista päivää jo etukäteen, ihan hirveä homma! Jos se olisikin vain minun tahdostani kiinni, niin asettuisin jonneki kivaan paikkaan enkä muuttaisi sieltä mihinkää ;)

      Täältä muutetaan sillä pois, kun miehen työkeikka tällä seudulla loppuu. Rovaniemellä olen itse asunut 18 vuotta ja mieskin on siellä monta vuotta aikaisemmin asunut, joten se tulee olemaan nyt meidän pitkäaikainen kotikaupunkimme kun sinne muutamme. Toiveissa olisi löytää sieltä päin omistusasunto jossakin vaiheessa :)

      Poista
  2. Ootko lopettanu blogin?

    VastaaPoista
  3. Moikka! Onneksi olkoon odotat toista lasta!! :) luin uutisen toisesta blogista, johon olit kommentoinut. En siis varsinaisesti tunne sinua. Olisi kiva kuulla pitkästä aikaa kulumisia. Seurasin blogiasi jo Huugon raskausajalta alkaen, odotin itse myös esikoista silloin. Nyt odotan toista syntyväksi kevään aikana ja oli mukava huomata, että taas odotus menee samaan aikaan. Tosin en tiedä milloin sinun la on. -Maria

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :)
      Blogin varmaan päivitän jossakin vaiheessa ja kerron kuulumisia enemmänkin, sitä en vielä tiedä että alanko uudelleen bloggaamaan. Voi olla, että jossakin vaiheessa alan mutta lapset eivät sitten taida siinä blogissa niin keskeisessä asemassa olla. Omat näkemykset ovat muuttuneet, eikä halua enää kaikkea jakaa netissä vaan haluan antaa lasten tehdä omat päätöksensä sen suhteen, että kuinka näkyviä haluavat olla internetissä. Luonnollisesti, kun heillä ei vielä mielipidettä siihen ole niin minun tehtäväni on sitten oman harkintakykyni mukaan hoitaa se :)

      Mukava kuulla, että olet tykännyt seurata blogiani ja paljon onnea sinullekin raskauteen! Laskettu aika on 2.8.2016 :)

      Poista