maanantai 7. syyskuuta 2015

Violetin sävyjä makuuhuoneessa

Vuorossa olisi meidän makuuhuoneen esittelypostaus! Meillä on makkarissa väreinä valkoinen, harmaa sekä violetti. Onko se muuten sama asia, violetti ja lila? No, minä olen tottunut sanomaan violetti ;) Violetti on H:n lempiväri ja makuuhuone on toteutettukin lähinnä hänen mieltymyksien mukaan. Makuuhuoneessamme on paljon verhoja, josta pidän erityisesti. Lisäksi meillä on vielä rullaverho, jotta yöllä huoneen saa mahdollisimman pimeäksi. 


kaunis makuuhuone makuuhuoneen sisustus violetti makuuhuone moderni rude peili kallax expedit jotex päiväpeitto pöytäkynttilä
Makuuhuone violetin utuisessa sävyssään...


kaunis makuuhuone makuuhuoneen sisustus violetti makuuhuone moderni rude peili kallax expedit jotex päiväpeitto pöytäkynttilä
...Ja makuuhuone kirkkaassa keinovalaistuksessa.

Makuuhuoneeseemme saa erilaisen tunnelman, kun valaistusta vähän vaihtaa. Aukaisemalla rullaverhon ja sammuttamalla kattolampun, saa ihanan utuisen, violetin sävyisen tunnelman. Rullaverho alhaalla ja kattolamppu päällä värimaailma on kirkkaampi ja selkeämpi, eikä niin kylmä. Makuuhuoneen pörrömatto ostettu Sotkasta.


violetti makuuhuone moderni rude peili kallax expedit jotex päiväpeitto pöytäkynttilä

Makuuhuoneessa meillä on tällainen kauan haaveilemani peili - lipasto- kokonaisuus. Peili on Jyskin Rude- peili ja hyllykkö on ostettu Ikeasta. Sen malli on Kallax. Korit ovat myös Ikeasta, mutta hyllykön päällä oleva kori on ostettu aikoinaan Jyskistä. Korit kätkevät sisäänsä lähinnä kosmetiikkaa, hiustenlaittovermeita sekä muita minun hömpötyksiä. Tyhjänä oleviin lokerikkoihin on tulossa myöhemmin jotain kivaa :)


hurrikaanilyhty pöytäkynttilä violetti kynttiläasetelma

Hurrikaanimaljat ovat Jyskistä ja pöytäkynttilät sekä koristekivet Tokmannilta.


sweet dreams kyltti jotex

Ihana Sweet Dreams- kyltti on ostettu Jotexilta. Tämä on ollut meillä joskus seinälläkin.


kori lehdille

Violetissa korissa pidän sisustuslehtiäni. Näitä on kiva lukea illalla sängyssä köllötellen.


makuuhuoneen sisustus kaunis makuuhuone violetti makuuhuone moderni rude peili kallax expedit jotex päiväpeitto

Violetit verhot olen ostanut joskus super halvalla, Halpa Hallista. Valkoinen tuoli on Jyskistä, päiväpeitto sekä koristetyynyt Jotexilta ja pörröhuopa Citymarketista. Tuolilla istua nököttää minun vanha violetti nalleni, Vivia.


makuuhuoneen sisustus kaunis makuuhuone violetti makuuhuone moderni rude peili kallax expedit jotex päiväpeitto pörröhuopa

Tykkään kovasti päiväpeitossa olevasta romanttisesta kuvioinnista...


makuuhuoneen sisustus kaunis makuuhuone violetti makuuhuone moderni rude peili kallax expedit jotex päiväpeitto violetit verhot

...Ja vielä tarkempaa kuvaa verhoista.


makuuhuoneen sisustus kaunis makuuhuone violetti makuuhuone moderni rude peili kallax expedit jotex päiväpeitto

Makuuhuoneesta löytyy myös meidän tietokone. Enimmäkseen H tuossa viihtyy, minä käytän lähinnä tablettia. Tuoli on Jyskistä ja ihana, tukeva pöytä on Ikeasta.


Tällainen makuuhuone meillä siis on. Tykkään kovasti makkaristamme ja mielestäni sisustus on viihtyisä ja rauhallinen. Muutamia sisustusjuttuja olen taas saanut päähäni ja ne tulen lisäämään tässä syksyn aikana.

Mitäs tykkäsit makuuhuoneemme tyylistä? Iskeekö violetti / lila väri sinuun sisustuksessa?

7 kommenttia:

  1. Upee toi teidän makkari! Iski ihan hirmuinen sisustusvimma *_*

    http://ganbattedesuka.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :-) Mulla pyörii kans vaikka mitä uusia sisustusideoita päässäni... Niin käy aina, kun mennään talvea kohti.. koti kaipaa uudistusta :-)

      Poista
  2. Juu, ei kaikki tykkää samoista asioista :-)

    VastaaPoista
  3. miten tuo peili on kiinni :)? se on niin kocin painava niin en ole itse uskalanut laittaa seinälle vaikka kovin haluaisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin jämerät kannakkeet, jotka ruuvasin peilin kehykseen kiinni. Sitte porakoneella reikä seinään, muoviproppu paikalleen ja siihen ruuvasin tavallisen ruuvin jonka kannan jätin koholleen, joista peili nyt roikkuu kannakkeiden varassa. Tuo viritys kestäisi tuplasti raskaammankin. Tuolloin se oli kiinni betoniseinässä ja nyt uuden kodin myötä puuseinässä.. hyvin on pysynyt :-)

      Poista
  4. noniin kiitos hyvästä ohjeesta, lähden kokeilemaan tuolla ;)

    VastaaPoista