keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Elämäni ihanin viikko!


Reiluun viikkoon ei ole postausta tullut, mutta tällä kertaa minulla on siihen ihan hyvä syy. Ihana pieni poikamme syntyi 31.3.2014, klo 21:49 raskausviikolla 36+6. Pienellä ukkelilla painoa oli 2740g ja pituutta 47cm. Synnytys meni hyvin ja oli erittäin helppo ja nopea; neljä tuntia kesto. Synnytyksestä kerron tarkemmin myöhemmin erillisessä postauksessa.

Tällaisten pakettien kanssa kotiuduimme sairaalasta viime perjantaina;

vastasyntynyt poikavauva
Pieni Hippu reilun viikon ikäisenä 

Liberolaukku sairaalasta
Liberolaukku

Liberolaukussa oli kahta erikokoista vaippaa, siteitä äidille, liivinsuojat, kosteuspyyhkeitä, hoitoöljyä, lelu ja esitteitä. Itse hoitolaukku on oikein näppärän kokoinen ja tulee meillä varmasti käyttöön!

Vauva-arki on ihanaa ja jännittävää. Meillä on mennyt kaikki todella hyvin, mitä nyt vanhempia vähän väsyttää. Vauvalla on lähtenyt hienosti paino nousuun ja muutenkin on oikein rauhallinen, mutta reipas ja jäntevä pikku Hippu. Perjantaina tulee neuvolan täti kotikäynnille, joten saadaan tietään miten on paino lähtenyt kehittymään. Täysimetän Hippua kolmen tunnin välein ja ainakin pojalla on massu kovasti kasvanut ;) 

Palailen blogin pariin mahdollisimman pian kertomaan teille tarkemmin kuulumisia, nyt tarvitsen unta :)

18 kommenttia:

  1. Voi että, täällähän on ihania uutisia! Onnittelut pienokaisesta! <3

    VastaaPoista
  2. Tuhannesti onnea teille <3 <3 Teidänkin vauva saapui maailmaan hyvissä ajoin :)

    VastaaPoista
  3. Ihana ylläri ! Komea poitsu, paljon onnea tuoreille vanhemmille <3

    VastaaPoista
  4. Tiesin,tiesin ja tiesin.Meinasin eilen laittaa että oot tasan jo synnyttänyt!:).Onnea!

    VastaaPoista
  5. onnea!! miten söpö pieni nyyytti!! <3 saanko udella oliko mitään erikoista syytä miksi syntyi noinkin aikaisin? vai halusko vaan maailmaan nopeesti :) niin, ja synnytyskertomusta jään odottelemaan;) semmosii on nii ihana lukee, kun tuntuu että itellä olis jo kauhee kauan synnytyksestä, vaik ens viikolla tulee vasta 3kk :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset onnitteluista! :) Mitään sen erityisempää syytä ei ilmeisesti ollut kuin, että "sukurasitteena" on tuo noilla viikoilla syntyminen. Äitini on synnyttänyt minut ja veljeni näillä samoilla viikoilla. Lisäksi vauva on ollut jo ennen rv 30 todella alhaalla ja painanut kohdunsuuta, joten paikat pikkuhiljaa herkistyivät aukenemaan. Kuusi viikkoa sitten, kun olin sairaalassa lepäilemässä, veikkaili lääkäri että vauva syntyy joskus 37 viikon tienoilla... Hyvin tiesi ;)

      Poista
  6. Oi ihana yllätys, muistelin vielä et häntä olis tytöks lupailtu? :) Onnea hurjasti ja voimia alkavaan vaipparalliin, muistakaa että nämä ajat ovat ainutlaatuisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, voimia kyllä tarvitaankin :) Tyttöä lupailtiin raskausviikolla 20, mutta 24 raskausviikolla muuttui lupaus pojaksi. Ei voinut kyllä ultran perusteella erehtyä ;)

      Poista
  7. Arvasinhan! ;) Ihanaa, onnea kovasti suloisesta pikkuisesta ♥

    VastaaPoista
  8. Onnea kovasti, niin ihana pieni että tässä ihan herkistyy <3

    VastaaPoista
  9. Ja sullakin lapsi tuli maailmaan aika hyvissä ajoin :) mulla tuli rv 36+4.

    VastaaPoista
  10. Tuhannesti Onnea pienestä nyytistä! Monena päivänä olen täällä käynyt kurkkimassa ja arvasin, että siellä ollaan synnärillä :) Ihanaa, että kaikki on mennyt hyvin.

    VastaaPoista
  11. Paljon onnea :). Itselläni poika otti myös pienen varaslähdön rv 37+2. Nyt viikon ikäinen rakas pallero nukkua tuhisee tuossa vieressä.
    Vauvan tuoksuista loppukevättä sinne :)!

    VastaaPoista
  12. Voi ihanaa!!!! <3 Mä mietiskelin saunoessa, että mitähän sille blogikaverille kuuluu. Sitten huomasin ettette ole lukulistassa?! Ennemmin kyllä on, etten tiedä johtuuko hitaasta yhteydestä vai mistä??? No muistin tuon osoitteen ulkoa ja voi vitsi mikä mahti yllätys tämä olikaan kun löysin blogiin!!!! :) ONNEA TUOREILLE VANHEMMILLE HIRMUUSESTI <3 Aivan ihanaa! <3 <3

    VastaaPoista
  13. Voi miten ihanaa :) Paljon onnea teille!

    VastaaPoista
  14. Paljon onnea pienestä nyytistä koko perheelle :) suloinen pikkuinen on <3

    VastaaPoista
  15. Paljon Onnea pikkuisesta! Todella suloinen pakkaus! :)

    VastaaPoista