perjantai 13. kesäkuuta 2014

Ficher Price Kick and play piano music gym- leikkimatto

Lueskelin muutama viikko sitten Vauva- lehtiä ja silmääni osui Ficher Pricen huippuhieno Kick and play piano mysic gym- leikkimatto. Siitä se pakkomielle sitten tuli, meidän Hipulle on pakko saada tuollainen! Itse ihastuin leikkimaton väreihin, isoihin leluihin ja upeaan pianoon, joten uskoin että vauvamme pitäisi siitä.

Katselin netistä leikkimattoa, Lastentarvikeliikkeessä se maksaa 89,90€ ja Prismassa muistaakseni 79€. Onnekseni kuitenkin löysin Tori.fi:stä kyseisen leikkimaton ihan uutena 40€ hintaan! Ja nyt meidän Hipulla on maailman hienoin leikkimatto!

Kick and play piano music gym- leikkimatto ficher price
Vauva Kick and play piano music gym- leikkimatolla
Leikkimatossa on värikäs, melko liukasta ja helposti puhtaanapidettävä kankainen matto, pehmeä kangaspäällysteinen leikkikaari jonka saa myös lattia-asentoon, jotta vauva voi leikkiä leluilla myös vatsallaan ollessa. Lelukaaren lelut ovat isoja muovisia, joissa on helistinefektiä, palloa, kolikkoja ja muita lisävirikkeitä. Lisäksi lelukaaressa on iso pyöreä peili, josta vauva näkee omat kasvonsa. Leikkimatossa on myös pianon koskettimet, jotka vaativat soidakseen hyvinkin kevyen kosketuksen. Pianosta kuuluu sekä lyhyitä että pitkiä sointuja. Pianon ääntä saa kokonaan vaimennettua, vähän hiljemmalla soivaksi ja kovemmalla soivaksi. Lisäksi napista voi myös säätää siten, että koko ajan kuuluu musiikkia vaikkei vauva potkisikaan pianoa. 

Hippu tykkää leikkimatostaan aivan valtavasti! Ensin hän katseli leluja ja omaa peilikuvaansa vähän hämillään, mutta nyt hän on ymmärtänyt jutun juonen ja monesti oikein tahallaan paukuttaa pianoa kovasti. Vauva viihtyy itsekseen leikkimatolla mukavan pitkiä aikoja. Ja voi sitä naurun, ilon ja jokeltelun määrää, sitä on niin ihana katsella ja kuunnella! Ja kehittäähän leikkimatto muutenkin lapsen aisteja ja motoriikkaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti