torstai 26. helmikuuta 2015

Uutta pojan vaatekaappiin

Hugo on kasvanut aivan hurjasti! Enää ei mene oikeastaan mitään 74cm vaatetta päälle, paitsi yksi reilun kokoinen jumpsuit. Nyt käytössä ovat 80cm ja 86cm. Kaikilta muilta merkeiltä 80cm on sellainen sopivan väljä, lapselle juuri hyvä mutta HM:n vaatteissa 86cm vastaa enemmän muiden merkkien 80 senttisiä. 

Hugon vaatekaappia ollaan siis saatu raivata ihan urakalla. Kaikki ihanat värikkäät vauvamaiset vaatteet ovat nyt poissa ja tilalla on enemmän "poikavärejä". Tyhmää kylläkin kategorioida värit noin, mutta en keksinyt muutakaan termiä. Tarkoitus on kuitenkin ujuttaa lähipäivinä vaatekaappiin punaistakin muutaman vaatteen muodossa, punainen kun sopii hyvin Hugolle :)


Tällainen nippu sisävaatteita on tullut kotiutettua ihan lähiaikoina. Kaikki vaatteet ovat jonkin sortin aleista ostettu. Meidän lähiCitymarketissa on ollut tosi paljon löytökoreja, joten sieltä on tullut vaatteita bongattua ja HM:n "ota kolme - maksa kaksi"- tarjouksia olen hyödyntänyt. Lisäksi olen ostanut myös läjän sukkia, mutta niitä on turha täällä esitellä ;)


Muumi collegehaalari / jumpsuit. Tämä on se ainoa 74 senttinen, joka menee päälle sillä se vastaa 80cm vaatetta. Tämä on varmasti mukava Hugon päällä, lämmin vuori ja näppärä pukea. Tätä ollaankin pidettty useamman kerran jo Hugon päällä. Alunperin hinta oli noin 30e ja minä maksoin tästä 8e!



Lotta&Lassi turkoosit collegehousut. Kuva vääristää värin enemmän siniseen, mutta nämä ovat luonnossa ihan kirkkaan turkoosit. Toiset näistä on 80cm ja toiset 86cm. Nämä maksoivat yhteensä 10e.


HM Basics sarjan collegehousuja, koossa 86. Näitä samaisia housuja meillä oli koossa 74 ja tykkäsin kovasti. Nämä kolme maksoivat yhteensä 10e.


HM Basics sarjan bodyja, koossa 86. Näitä bodyja meillä on myös ollut ennestään, joskin vähän eri väreissä. Oikein hyviä kotivaatteita. Nämä maksoivat yhteensä 10e.


FinnWear limen vihreä body koossa 86. Tämä oli sellainen nopea nappaisu alekorista, kun kävin kaupassa kävelylenkin päätteeksi. Maksoi 3e. H tykkää, että Hugo puetaan vihreään ;)


JESS- merkin bodyja koossa 80. Nämä bodyt olivat hiukan pettymys. Jotenkin kuvittelin, että olisivat oikeasti sen 80cm, mutta nämä vastasivat enemmänkin 74 kokoa. Kuitenkin näitä ollaan vielä pidetty, kun eivät mitenkään ahtaita ole mutta ei näille pitkää käyttöikää tullut. Bodyt ovat ihan hyvän kokoiset muuten, mutta liian lyhyitä. Täytyy varmaan vain avata nuo nepparit tuolta haaroista ja pitää paitana :) No, tilanteen pelasti näiden huokea hinta; kolmen bodyn paketti vain 3e!


Lotta&Lassi pörröinen vanupuku nallen korvilla, koossa 86cm. Tämän kohdalla en voinut vastustaa, vielä jotakin söpöä vauvamaista minun vauvalleni! Ihanan paksu vanupuku, joka päällä on mukava istuskella rattaissa lenkillä, kunhan vain säät sallii. Hintakaan ei ollut paha, 15e!


Lotta&Lassi toppahaalari, koossa 92. Tätä toppapukua en suinkaan ostanut vielä käytettäväksi, vaan myöhempää ajatellen. Kuvassa väri on taas hiukan vääristynyt, kirkkaampi turkoosi luonnossa. Toppahaalari oli myös sellainen löytö, etten voinut olla ostamatta sitä. Haalarissa on teipattuja saumoja, vettä hylkivä, tuulen pitävä ja kulutusta kestävä kangas. Ihanan lämpöisen oloinen puku, vähän isomman Hugon talvileikkeihin :) Alunperin hinta oli 65e ja minä sain tämän 25 eurolla!

Vielä olisi tarkoitus tilata HM:ltä muutama värikkäämpi vaate Hugolle ja tosiaan sitä punaistakin tuonne joukkoon. Lisäksi tällä hetkellä hankinnassa ovat välikausivaatteet pojalle, joita olen jo vähän ostanut asusteiden muodossa. Ihan ensimmäiset kengätkin ostin Hugolle tänään! Näihin välikausivaatteisiin palaan toisen postauksen parissa myöhemmin, kunhan löydän vielä jonkun kivan haalarin Hugolle. Viikonloppuna olisi tarkoitus ehtiä (jos vain jaksaa) käymään kirpparilla. Saa nähdä mitä sieltä löytyy :)

2 kommenttia:

  1. Hei! En tiiä tuliko toi edellinen viesti, mutta laitetaan nyt toiseen kertaan.. Eli vinkkinä noihin pieniin bodyihin voi hommata jatkopaloja! :) tässä esimerkkikauppa http://www.hattentatti.fi/bodyn-jatkopalat-c-366_122.html
    Todella käteviä!

    VastaaPoista
  2. Kivoja vaatteita olet ostellut ja ihana tuo toppahaalari, kivan värinen :)

    VastaaPoista