perjantai 24. heinäkuuta 2015

1 vuotissynttärilahjat

Vielä palataan ajassa taakse päin, sillä minulla on jäänyt esittelemättä teille Hugon 1 vuotis syntymäpäivälahjat. Lahjat olivat yksivuotiaalle sopivia ja monet leluista ovat jollain tapaa kehittäviä. Pojalle lelut ovat olleet kovin mieleisiä ja niillä on leikitty paljon!

 lahjaksi yksivuotiaalle 1 vuotiaan lelut  fisher price maatila
Meiltä Hugo sai Fisher pricen maatilaan kuuluvan lampi-sikolätti -lisäosan sekä hattupäisen pojan ja pupun. Aitauksesta olisi tullut muuten isompi, mutta Aada on mennyt puremaan kaksi aidankappaletta rikki.

lahjaksi yksivuotiaalle 1 vuotiaan lelut  brio vedettävä mäyräkoira hakka
Brion mäyräkoira -vetolelu sekä hakka, jonka merkkiä en muista. Itse lelussa ei lukenut merkkiä, mutta paketissa muistaakseni oli jokin. Molemmat ovat olleet kovassa käytössä.

lahjaksi yksivuotiaalle 1 vuotiaan lelut  muumikirja
Yksi kirjoista puuttuu kuvista. Puppe- kirja jäi mummolaan ja se onkin ollut pojalle tosi mieleinen. Lisäksi hän sai muumikirjan ja pienemmän, pehmeäkantisen Esikoulussa- kirjan.

lahjaksi yksivuotiaalle 1 vuotiaan lelut  nuppipalapeli
Muumipalapeli. Tästä ollaan innostuttu ihan viime aikoina ja pikkumyyn sekä haisulin Hugo osaa jo laittaa paikalleen ilman apua.

lahjaksi yksivuotiaalle 1 vuotiaan lelut  muumipehmolelu
Ihana itsetehty muumipeikko -pehmolelu. Tämä on ollut enimmäkseen koristekäytössä, mutta on Hugo jonkin verran tätä paijannut ja kannellut.


lahjaksi yksivuotiaalle 1 vuotiaan lelut  pin toy keinuhevonen
Pintoy -merkkinen keinuhevonen. Tässä oli alkuun sellainen turvakaari, joka tuli lapsen sivuille sekä taakse. Se on otettu vasta pois, kun poika pysyy kyydissä hyvin. Tällä kiikataan kovasti, välillä uneen saakka!



lahjaksi yksivuotiaalle 1 vuotiaan lelut  kylpyankka lasten jalkapallo
Pikkuisia kylpyankkoja ja jalkapallo. Kylvyssä ja saunakiulussa ankat saavat kyytiä ja kuukausi sitten opittiin potkaisemaan jalkapalloa!

lahjaksi yksivuotiaalle 1 vuotiaan lelut
Vaatteita koossa 92. 


Lisäksi Hugo sai lahjaksi rahaa, joilla ollaan hankittu muutamia juttuja joista tiesimme Hugon pitävän.

lahjaksi yksivuotiaalle 1 vuotiaan lelut  hape muotopalikkalaatikko
 Hape muotopalikkakilppari. Palikat löytävät jo oikean paikan, mistä tipahtavat kilven sisään. Palikoita on myös kiva laittaa suuhun ja kävellä sitten ympäri kotia kuola valuen.


lahjaksi yksivuotiaalle 1 vuotiaan lelut  brio klovni brio kilpa-auto
Autoleikit kiinnostava kovasti, joten Brion punainen kilpa-auto on viime päivinä pärissyt ahkerasti. Brion Klovnista tehdään myös jos jonkinlaisia variaatioita.

lahjaksi yksivuotiaalle 1 vuotiaan lelut
Pikkuset- merkiltä seeprahuppari koossa 92.

Ehdottomia Hugon lemppareita näistä leluista ovat olleet Brion klovni sekä auto, nuppipalapeli ja kirjat. Muillakin on leikitty paljon, mutta nuo ovat sellaisia leluja joilla Hugo haluaa leikkiä päivittäin moneen otteeseen. Kirjojakin jaksetaan selata ja niistä höpötetään paljon, vaikka ne ovat jo moneen otteeseen katsottu läpi. Lisäksi meiltä löytyy mega blokseja sekä Legon Duplopalikoita ja ne ovat oikein kestosuosikkeja! Hugo tykkää rakennella ja etenkin kaataa ja purkaa isin ja äitin rakentamat talot ja tornit ;) Lahjaksi palikoita ei tullut, kun niitä on tällä hetkellä tarpeeksi muutenkin :)

Mitkä lelut ovat teidän perheen yksivuotiaiden suosikkeja?



5 kommenttia:

  1. Kivoja lahjoja! Ihanan paljon muumia! :) Meillä poitsulla lemppareina on tällähetkellä kirjat ja nukke. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muumijutut on ihania, myös äidin mielestä ;) Saa nähdä milloin Hugoa alkaa nukkeleikit kiinnostaa... Mummolassa hän jo vähän sylitteli minun vanhaa vauvanukkea :D

      Poista
    2. Meillä muumit ei niinkää oo poitsun suosiossa mutta äitin on. :D kyllä se nukke kiinnostus siältä varmasti tulee! ;)

      Poista
  2. Voi eikä, ihana video!! :D Viimeisillä voimillaan pakko vielä kiikkua.. :) Meillä kans keinuheppa on lemppari!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän meinasi kyllä naurattaa, kun huomasimme että poikahan on melkein unessa kun kiikkui tuossa :) Hassuja nuo pikkuiset.
      Meillä ollaan innostuttu keinuhepasta nyt aivan uudelleen, kun nuo turvalaidat lähti pois. Ehkä se on kivempi, kun siihen voi mennä aina kun kiikututtaa :)

      Poista