sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Asiaa arvonnasta!

Muumi-sesonkimukin arvontaan on vielä aikaa osallistua 24.12 klo. 23:59 asti, mutta kerrataanpas vielä sääntöjä!

*Arvonta on vain rekisteröityneille lukijoilleni. 
*Yhden arvan saat liittymällä lukijakseni / olemalla jo lukijani. 
*Voit myös tuplata voittomahdollisuutesi! Osallistut arvontaan kahdella arvalla, jos linkität arvonnan blogiisi!
*Kerro kommentissasi, mikä tekee sinut onnelliseksi?
*Mainitse monellako arvalla olet mukana arvonnassa!
*Laita vielä toimiva sähköpostiosoitteesi!


On hyvin harmillista poistella ihmisten kommentteja, kun yrittävät anonyyminä osallistua arvontaan tai ovat kahdella arvalla mukana arvonnassa, vaikka heillä ei ole edes blogia jossa tiedottaa arvonnastani. Tarkistan joka ikisen kommentin, joten huijata ei pysty! Oletan kuitenkin, että jokainen osaa lukea arvonnan säännöt ja jaksaa paneutua niihin, noita sääntöpykäliä kun ei kovin montaa ole.

Miksi anonyymit eivät sitten voi osallistua tähän arvontaan? Myöhemmin on tulossa arvontaa ihan jokaiselle blogini lukijalle, niin rekisteröityneille sekä anonyymeille. Tämä arvonta on pelkästään rekisteröityneille lukijoilleni sen takia, että valitettavan paljon on ihmisiä jotka vain google-hakusanalla etsivät blogeja joissa on käynnissä arvontoja. Lisäksi muumimukit ovat erittäin suosittuja ja niiden arvontoja kalastellaan netissä paljonkin. Arvonnassa palkintona on sesonkimuumimuki, joka ei ole aivan muutaman euron kuppi joten haluan että palkinto menee varmasti henkilölle joka seuraa blogiani. On myös paljon ihania anonyymejä lukijoinani ja heitä tulenkin muistamaan sitten myöhemmin toisessa arvonnassa!

Kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille ja aikaa on tosiaan vielä osallistua muutama päivä, joten kaikki kokeilemaan onneaan! :)

1 kommentti:

  1. Olis varmaan turhan ahnetta osallistua arvontaan kun kerran viimeksi minä ihmeen kaupalla voitin ;) hehehe ! Joten kommentoin ihan muuten vaan nyt ilman mitään arvontaan osallistumista : Minut tekee onnelliseksi tällä hetkellä ihana työpaikka <3

    VastaaPoista