sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Kohta on Joulu!

Meillä ollaan jo virittäydytty joulutunnelmaan. Ollaan laitettu koristeita esille, mutta kaikkia ei olla kehdattu laittaa kun kotimme on niin pieni, että hirveä määrä koristeita näyttäisi sekavalle. Torttuja ja pipareita ollaan syöty ihan liian paljon ja glögiäkin juotu monta litraa. Onhan tämä Joulun aika vain niin tunnelmallista ja ihanaa aikaa. Parasta kuitenkin on, kun iltaisin saa sytyttää kynttilät palamaan ja nautiskella hiljaisuudesta, Hugon mentyä nukkumaan. 



Tykkään todella paljon tuosta meidän pikkuisesta joulukuusesta, vaikka se onkin tekokuusi. Se onkin juuri sopiva tähän hetkeen, kun Hugo haluaa olla joka paikassa räpeltämässä. Tätä kuusta hän ei ole vielä huomannut mennä kaatamaan, kun se on TV- tason päällä. Haaveilen kuitenkin, että ensi Jouluksi saamme ihan oikean kuusen.


Joulukortit tein joka Joulun perinteiden mukaisesti itse. Viimeistään joulukortteja askarrellessa saa itselleen joulumielen. Ja joka Joulun perinteiden mukaisesti lähetinkin ne viime tinkaan. No, onneksi kuitenkin ehtivät ennen Joulua vastaanottajilleen :)


Tämä Joulu on meille aivan erityinen, sillä tämä on Hugon ensimmäinen Joulu. Olemme ostaneet Hugolle vain yhden lahjan, koska sukulaisilta on kuulemma tulossa pojalle tarpeellisia lahjoja. Mummu onkin hössöttänyt kovasti Hugon lahjojen kanssa ja suunnitteli jo, mitä ostaisi pojalle lahjaksi, kun hän täyttää vuoden. Joulun vietämme Rovaniemellä, Hugon mummulassa sekä pappalassa, minun vanhempieni luona. 

Vielä en toivottele teille lukijoille hyvää Joulua, sillä palaan vielä ennen aattoa blogin pariin! Muistakaahan kaikki osallistua muumimukin arvontaan, arvonta-aikaa on vielä muutama päivä jäljellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti