maanantai 24. helmikuuta 2014

Vaatteita vauvalle: Vaaleat

Vauvanvaatepostausta ei olekaan vähään aikaan tullut tehtyä. Vielä olisi esittelemättä vauvan sisävaatteista valkoiset ja vaaleat. Vaaleita vaatteita meiltä löytyikin melko paljon, joitakin paitoja ja bodyja oli useampi samanlainen eri koossa. Löysin näiden vaaleiden vaatteiden joukosta niinkin pienen kietaisubodyn kuin 44 kokoisen! Muutaman vaatteen jätin kokonaan kuvaamatta, koska olivat ihan vain perusvalkoisia paitoja tai sukkahousuja. 

vauvanvaatteet, kietaisubody kietaisupaita, tutta, ciraf
Kietaisupaitoja -ja bodyja vauvalle


Kietaisumallin vaatteita löytyikin ihan mukava määrä. Nämä ovat kaikki äitini hankkimia ja hän on tykästynyt kovastikin tähän kietaisumalliin ja kokenut sen aikoinaan hyväksi. Minua hieman epäillyttää ja mietityttää, kun olen niin kömpelö rusetintekijä että mitenhän noiden väkertäminen pienen heiluvan vauvan päälle onnistuu. No, saa äiti olla näyttämässä ;) Kietaisupaitoja oli neljä kappaletta ja kaikki ovat Tutta- merkiltä. Kokohaitari oli 50-68. Kietaisubodyja oli pari kappaletta, Tutta ja Ciraf- merkeiltä ja ovat kokoa 44 ja 62. Tutan bodyssa on vanha tuttu nallepuhalluskukka- kuvio, joka esiintyy meillä useassa vaatteessa. 


tutta ciraf vauvan sukkahousut vauvan pikkuhousut
Perusvalkoisia sukkahousuja ja pikkuhousuja Tutalta ja Cirafilta


Sukkahousuja meiltä löytyy kolmet valkoisena. Ne ovat Cirafilta ja Tutalta ja kokoa 50, 58 ja 62. Pikkuhousuja myös on kolmet kappaleet ja ne ovat kaikki Tutta- merkiltä ja koossa 50, 62 ja 68.


ciraf, hipo, tutta, vauvalle paita
Pienelle vauvalle vaaleita paitoja


Valkoisia peruspaitoja löytyi useampi kappale ja jätin ne ihan suosiolla kuvaamatta. Tässä kuitenkin pari erilaista mallia; Cirafilta peruspaita, jossa nepparit olkapäällä, kokoa 62 ja Tutta- merkiltä 60 kokoinen paita, jossa on rinnassa nappeja. Lisäksi löytyy söpö hempeissä vauvaväreissä oleva nallepaita Hipo- merkiltä, koossa 60.


baby basics, tutta, ciraf, bodyt
Kuviolliset pitkä -ja lyhythihaiset bodyt


Suloisia kuviollisia bodyja. Lyhythihaisissa bodyissa on pupuja ja kukkia ja ne ovat Baby basics- merkiltä ja menevät 0-3kk ikäiselle vauvalle. Kaksi pitkähihaista bodya Tutta- merkiltä, joissa on nalleja ja tipuja. Nämä ovat koossa 56 ja 62. Bodyt iskevät minuun aina, ovat niin näppäräkäyttöisiä ja niitä löytyy vaikka minkälaisissa näteissä kuoseissa :) 


potkuhousut potkupuku vaatteita vauvalle, ciraf , tutta, pompom
Potkupukuja ja potkuhousut vaaleissa väreissä Hipulle


Lopuksi vielä sekalainen sakki vaaleita vaatteita. Vasemmalla ihana pikkuprinsessan potkupuku, jossa on kauluksessa kukkasia ja rinnuksessa rusetteja. Potkupuvussa on selässä ja haaroissa nepparit. Se on Pompom- merkkinen ja kokoa 56. Vauvanalle- kuvioinen vetoketjullinen yöpuku on Tutan ja kokoa 56. Kukkakuvioinen, napillinen potkupuku on Kesko oyj:n valmistama, koko 62. Sitten on vielä peruspotkuhousut, joissa on rinnuksessa vauvakirahvin kuva. Potkarit ovat Marlon- merkkiset ja löytyvät meiltä koossa 50.



Vielä olisi esittelemättä Hipun vaatteista erilaiset haalarit. Kunertin vaunuista on tulossa myös ihan lähiaikoina postausta, kunhan nyt ehtisin niitä kokeilla vielä tuolla loskan keskellä. Haluaisin saada tehtyä teille mahdollisimman laajan ja monipuolisen arvostelu-esittely- postauksen niistä. Postaustahti on ollut nyt melko hitaanlainen, mutta koitan saada teidän toiveita toteutettua pian. Itsellänikin on monta ideaa, mutta niin kuin olen sanonutkin niin oma jaksaminen on aika rajallista ollut viime päivinä ja blogi on jäänyt vähän toiselle sijalle. Koitan vain nyt pitää huolen, että lepään tarpeeksi ettei tulisi enää niitä kipeitä supistuksia ja Hippu viihtyisi vielä masussani muutaman viikon :)

1 kommentti: