sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Vaatteita vauvalle: Punaiset

Välillä taas vauvanvaatteiden pariin, tänään vuorossa punaiset! Meillä on aika paljon punaisia ja vaaleanpunaisia haalareita (villaisia ja vanuhaalareita) Hipulle, mutta näitä varsinaisia sisävaatteita on vähemmän. Punainen on yksi minun lempiväreistä, joten niitä varmaan tulee myöhemmin ostettua sitten enemmän, kunhan ensin näkee millaisia vaatteita meidän vauvalla on mukavia pitää. Näiden jälkeen onkin sitten enää esittelemättä vaaleat vaatteet ja ne haalarit. 

ciraf tutta
Punaisia vaatteita pienelle vauvalle

Ihan peruspunaisia vaatteita... Sukkahousut ovat Tutan ja kokoa 56, collegehousut ovat Finnvearin, koossa 60. Nämä collegehousut ovat kyllä todella jämäkkää materiaalia, niissä on hyvä vyötärö ja napakat resorit lahkeissa. Peruspunainen paita on Lappituotteelta hankittu, koossa 80. Sitten on vielä tämä ihana body, jossa on taas tällainen minun silmääni miellyttävä ja sydäntä lämmittävä eläinkuosi. Bodysta löytyy pupuja, kettuja ja kaikkea metsän juttuja, ihana! Jostain syystä nämä metsän sekä maatilan eläimien kuvilla varustetut vauvanvaatteet iskevät minuun :) Tämä body meiltä löytyy koossa 68 ja on Tutta- merkiltä.

napero ciraf potukuhousut
Pupupotkarit ja suloinen asukokonaisuus

Ihanan pehmoinen vanhan roosan värinen, samettia jäljittelevä pupupotkari! Kuva hieman muuttaa väriä jotenkin oranssimmaksi. Taas kerran silmääni kovasti miellyttää näissä potkuhousuissa tämä vanhanaikainen tyyli ja etenkin tuo pupu rinnuksissa :) Nämä potkuhousut ovat Cirafin, kokoa 62. Sitten on ruutupaita-farkkuhaalari- asukokonaisuus, josta minulle tulee mieleen aina kesä ja heinäpellot. Olenkin jo suunnitellut, että näissä vaatteissa Hippu lähtee kyläilemään meidän mummolaan, jossa on lehmiä ja sitä peltoa.. Juuri sopivat siihen miljööseen, vielä vain heinä suupieleen ;) Tämä ihana maalaisasu on Napero- merkiltä, kokoa 62.

ciraf
Kukkakuvioisia vaatteita Ciraf- merkiltä

Kukkakuosisia suloisia pieniä vaatteita! Koko setti on Ciraf- merkiltä. Paidat ovat kokoa 56 ja toinen 62. Puuvillaiset, vakosamettia jäljittelevät housut ovat koossa 68. Nätit pikkutytön vaatteet, joita kyllä ajattelin pitää Hipulla kotona vaikka hän olisikin poika ;)

Havahduin tänään näitä vaatteita pyöritellessä siihen, että ihan oikeasti Hippu voi olla kohta täällä ja nämä vaatteet pääsevät käyttöön. Meidän äiti on synnyttänyt meidät kaikki viikoilla 36-37, joten jos Hippu päättäisi samoihin aikoihin tulla, niin eihän tässä ole enää kuin seitsemän viikkoa. Sitten iskikin paniikki, että ehditäänhän me varmasti kaikki asiat hoitaa ja saada järjestykseen siihen mennessä. Toiset ne on jo kovasti suunnitelleet ristiäisiä ym. vauvalle, me ollaan H:n kanssa kaikesta vähän jäljessä ;) No, me ollaan aina oltu tällaisia, että asioita hoidetaan vain inspiraation sattuessa kohdalle :)

Viime perjantaina tupsahti muuten ihana iloinen yllätys meille! Makoilin vielä aamusella sängyssä, kunnes ovikello soi. Sydän hyppäsi kurkkuun, eihän meillä käy kuin harvoin joitakin kylässä. H oli minua nopeampi, joten hän meni avaamaan oven. Hän kuittasi lähetyksen puolestani ja kantoi olohuoneeseen valtavan paketin. Sieltähän ne Preecon Kunert- merkkiset ihanat vaunut meille tulivat. Olin jotenkin varautunut pitempään toimitusaikaan, mutta eihän tuossa mennyt kuin kolme viikkoa. Siinä sitten hypisteltiin ja ihasteltiin vaunuja. Oltiin muuten vähän sormi suussa niiden kokoamisen kanssa, kun ei ollut ohjeita mukana. Eihän meidän ole koskaan tarvinnut sellaista hommaa tehdä! Vaunut saatiin kuitenkin näppärästi lopulta kasaan ja ollaan niihin todella tyytyväisiä näin ensisilmäykseltä. H rälläsi niillä ympäri asuntoa testimielessä, hyvin kuulemma meni tiukemmassakin kurvissa ;) Vanuille löytyi paikka pienemmästä eteisestä ja minä ihastelenkin niitä aina joka kerta, kun menen ulos tai tulen ulkoa sisälle. Siinä ne koko ajan muistuttavat meitä ihanasta pienestä vauvastamme. Vaunuista on lähipäivinä tulossa arvostelu / esittelypostausta kuvien kera, kunhan ehdin paneutua niihin oikein kunnolla!

Lopuksi vielä näytän teille, kuinka nätit mukit saatiin ystävältämme lahjaksi! Hänellä on meidän Aadan yksi pennuista, Aatelisen Alma ja hän oli taitavana naisena tehnyt meille itse nimikkomukit Alman muotokuvalla. Minä aivan herkistyin, kun näin nämä. Arvostan todella suuresti tällaista uniikkia, itsetehtyä lahjaa jossa on mukana lämpimiä ajatuksia. Nämä pääsivätkin meille aivan paraatipaikalle :)

Beagleaiheiset nimikkomukit oman kasvatin muotokuvalla

Toisella puolella mukia on siis nimi, mukin korvan luona on tassujen kuvia ja toiselta puolelta löytyy Alma- beagle. Tuo toinen muki on H:n, mutta näytän sen näin päin, ettei hänen nimi paljastu :) Hienosti on saatu kaikki Alman yksiyiskohdat kuvaan...Todella upeat mukit ja tällaisille beaglehöperöille juuri sopivat!

1 kommentti: