maanantai 4. elokuuta 2014

Asiaa arvonnasta

Muumimukiarvonta sekä koruarvonta ovat vielä käynnissä. Muistakaahan lukea säännöt tarkkaan: Muumimukiarvontaan pääsee osallistumaan VAIN rekisteröityneet lukijat ja koruarvonta on anonyymeille. Jouduin poistamaan parin anonyymin muumimukiarvontaan osallistumisen ihan sen takia, että se ei olisi reilua lukijoille jotka lukevat oikeasti blogiani eikä vain poikkea osallistumassa arvontaan. Tietysti myös on paljon anonyymejä, jotka lukevat blogiani aktiivisesti mutta silloin jos haluaa muumimukiarvontaan mukaan, täytyy rekisteröityä lukijaksi!

Lisäksi anonyymilukijoiden täytyy keksiä itselleen jokin nimimerkki, jotta pystyn voittajan julkaisemaan blogissani nimimerkillä ettei tarvitse voittajan koko sähköpostiosoitetta kirjoittaa näkyville! Rekisteröityneiden lukijoiden ei tarvitse keksiä nimerkkiä, koska heidän profiililla on nimimerkki valmiina!

Kiitokset kovasti jo osallistuneille ja kaikki loputkin nyt vielä mukaan osallistumaan, vielä on hyvä voittomahdollisuus kun osallistujia ei ole aivan huimaa määrää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti