maanantai 13. tammikuuta 2014

Kosmetiikkapostaus: The Body Shop

Niin kuin olen teille aikaisemmin maininnutkin, kosmetiikka ja meikkaaminen on lähellä sydäntäni. Se on harrastus, joka on enemmän pinnalla tiettyinä ajanjaksoina. Toisinaan kiinnostuksen kohteeni käyvät jossakin ihan muualla, mutta palaavat aina kosmetiikan pariin. Kauneudenhoitoala on aina kiinnostanut minua kovasti ja siksi hakeuduin aikoinaan parturi-kampaajakouluun. Koulun myötä innostuin myös meikkaamisesta ja maskeerauksesta.

Tilasin joulun jälkeen The Body Shopista muutaman ihanan meikkituotteen "meikkipussini" täytteeksi. The Body Shopin tuotteissa arvostan suuresti sitä, että niitä ei ole testattu eläinkokeilla. Lisäksi he korostavat ympäristönsuojelun ja reilun kaupan tärkeyttä. The Body Shopin tuotevalikoimaan kuuluvat ihonhoitotuotteet, meikit, tuoksut sekä hiustuotteet. Yleisesti ottaen The Body Shopin meikit ovat erittäin hyvälaatuisia, mutta ovat siten myös hinnakkaampia. Joitakin kyseisen merkin vartalonhoitotuotteita omistan, mutta niitä en hirveästi pysty käyttämään voimakkaan tuoksun takia. 


the body shop shimmer cubes palette, shimmer waves
The Body Shop kosmetiikkaa
Tällaisia ihania tuotteita tupsahti minulle taannoin. Ruskean sävyinen paletti on The Body Shop Shimmer cubes palette 06. Se sisältää vaaleanpunertavan vaaleanruskean sävyn, pronssihtavan kullan, harmaanruskean, jossa on hopeaa shimmeriä sekä lämpimän tummanruskean sävyn. Lilan sävyjä sisältävä paletti on The Body Shop Shimmer cubes palette 23. Se pitää sisällään valkoisen sävyn, vaaleanpunaisen, burgundinpunaisen ja violetin sävyn. Sitten on poskipunapaletti, jota voi myös käyttää luomivärinä. Se on The Body Shop Shimmer waves 04 Coral. Lisäksi tilasin vielä nestemäisen rajauskynän, jossa on tussimainen pää; The Body Shop Liquid eyeliner 01 black.


The Body Shop Shimmer cubes 06, The Body Shop Liquid eyeliner 01 swatch
The Body Shop Shimmer cubes 06, The Body Shop Liquid eyeliner 01

The Body Shop Shimmer cubes pelette 23 swatch
The Body Shop Shimmer cubes pelette 23

The Body Shop Shimmer waves 04 coral swatch
The Body Shop Shimmer waves 04 coral

Shimmer cubes palettien kaikki sävyt ovat joko enemmän tai vähemmän helmiäisiä, shimmerhohtoisia tai metallisia. Ne ovat pigmentiltään erittäin laadukkaita (kuvan swatcheissa ei ole pohjustustuotetta alla), ne levittyvät erinomaisen hyvin toisiinsa, eivätkä varise lainkaan. Minä ainakin olen taitava aina varisuttamaan luomivärejä alaluomelle, mutta nyt en "onnistunut" tekemään niin ;) Lisäksi yllätyin kovasti siitä, että kävin vesisateisessa ilmassa lenkillä ja meikit olivat kasvoillani kymmenisen tuntia, eivätkä ne olleet liikkuneet mihinkään eivätkä olleet kerääntyneet luomivakoon. Tietysti käytän silmämeikin pohjustustuotetta, mikä auttaa paljon luomiväriä pysymään paikallaan. 

Eyelineria en käyttänyt vielä näissä meikeissä, jotka teille kohta näytän. En jotenkin osaa käyttää eyelineria jos silmämeikkiin tulee useampaa sävyä. Haluan pitää meikin raikkaana, joten eyelineria käytän yleensä silmämeikeissä joissa on vain yhtä-kahta sävyä. Kuitenkin olen testaillut jo luomiini tätä tuotetta aikaisemmin ja sävy on todella hyväpigmenttinen musta ja jämähtää kyllä hyvin paikalleen. Ei tarvitse pelätä, että jonkun ajan päästä eyelinerin löytää alaluomelta :) Tussimainen pää helpottaa hyvinkin paljon tarkan rajauksen tekoa, sekä edesauttaa tekemään eripaksuisia rajauksia. 

Shimmer waves- poskipunapaletti minulla on korallin sävyisenä. Näitä ovat myös kaksi eritummuista ruskean sävyjen palettia. Näitä sävyjä voi käyttää hyvinkin myös luomiväreinä. Niitä voi joko käyttää yksittäisinä raitoina ja levittää vain yhtä sävyä poskille, tai sitten sekoittaa sävyt keskenään. Poskipunasta irtoaa juuri sopivasti sävyä, eikä aikaansaa "pelleposkia" vaikka olisikin vähän ronskimpikätinen meikkaaja asialla. Poskipunasta saa hienostuneen kauniin hohdon poskille. Meikkikuviin tätä hohtoa oli vain erittäin hankala tuoda näkyviin, koska kuvat ovat otettu ilman luonnonvaloa. 


The Body Shop Shimmer cubes- kuutiot
Luomiväripaleteissa on vielä sellainen hienous, että jokainen 4gramman luomivärinappi on pakattu yksittäisrasiaan. Ne siis tulevat isommassa rasiassa, jossa jokainen sävy on vielä omassa pienessä rasiassaan. Näin voi siis koota mieleisen paletin itselleen matkalle ja sekoitella nappeja palettien kesken. Kätevää!

The Body Shop Shimmer cubes 06- meikki

Meikki ruskean sävyn paletilla. Silmän sisänurkkaan sekä kulmaluulle levitin kaikista vaaleinta, vaaleanpunertavaa sävyä. Liikkuvan luomen keskiosalle levitin pronssihtavaa kultaa ja ulkonurkkaan laitoin harmaanruskeaa. Ulkonurkan "v":n ja banaanivarjostuksen tein tummimmalla, lämpimänruskealla sävyllä. Alaluomelle levitin myös kaikkia näitä sävyjä 
kevyesti. 



Kasvot:
Meikin pohjustustuote: Nivea express hydration primer
Meikkivoide: Max Factor Ageless elixir foundation + serum, Light ivory 40
Peitevoide: Maybelline Fit me- peiteväri, 10
Valokynä: Loreal Touche Magique- valokynä, lohenpunainen vaalea sävy
Puuteri: Rimmel stay matte, 001 transparent

Silmät:
Luomien pohjustus: Elf eyelid primer, Sheer
Luomivärit: The Body Shop Shimmer cubes palette 06
Ripsiväri: Maybelline The falsies volum express waterproof

Kulmat: 
Revlon Brow fill-in powder, 04 brunette

Posket:
Varjostusväri: Nyx blush, 11 taupe
Aurinkopuuteri: Rimmel Natural bronzer, 021 sun light
Poskipuna: The Body Shop Shimmer waves, 04 coral
Hohtotuotteet: Nyx When leopard gets a tan 04 ja Elf Healthy glow bronzin powder, Luminance

Huulet:
Huulipuna: Rimmel Apocalips, 500 Luna 
Huulikiilto: Lumene Natural code, 3 creamy papaya


The Body Shop Shimmer cubes palette 23- meikki


Meikki lilan sävyn paletilla. Silmän sisänurkkaan ja kulmaluulle levitin valkoista sävyä. Liikkuvalle luomelle levitin vaaleanpunaista sävyä, jonka yhdistin liikkuvan luomen ulkonurkkaan tulevan burgundinpunaisen kanssa. Ulkonurkan v:n sekä banaanivarjostuksen tein tummimmalla, violetilla sävyllä. Samaisia sävyjä levitin myös alaluomelle. 




Kasvot:
Meikin pohjustustuote: Nivea express hydration primer
Meikkivoide: Max Factor Ageless elixir foundation + serum, Light ivory 40
Peitevoide: Maybelline Fit me- peiteväri, 10
Valokynä: Loreal Touche Magique- valokynä, lohenpunainen vaalea sävy
Puuteri: Rimmel stay matte, 001 transparent

Silmät:
Luomien pohjustus: Elf eyelid primer, Sheer
Luomivärit: The Body Shop Shimmer cubes palette 23
Ripsiväri: Maybelline The falsies volum express waterproof

Kulmat: 
Revlon Brow fill-in powder, 04 brunette

Posket:
Varjostusväri: Nyx blush, 11 taupe
Aurinkopuuteri: Rimmel Natural bronzer, 021 sun light
Poskipuna: The Body Shop Shimmer waves, 04 coral
Hohtotuotteet: Nyx When leopard gets a tan 04 ja Elf Healthy glow bronzin powder, Luminance


Huulet:
Huulipuna: We care icon Magnetic lips, Moisture wear lipstic, 13 (vaaleanpunainen)
Huulikiilto: W7 squeeze me lipgloss, 04 passion fruit

meikin pohjustustuotteet, luomivärit, poskipunat, aurinkopuuteri, rimmel , the body shop, nivea, max factor, maybelline
Meikkeihin käytetyt tuotteet

Lopuksi vielä kuva meikeistä, joita käytin näiden kahden meikin tekoon. Meikkipohjan teen lähes aina samoilla tuotteilla, samalla kaavalla, joskin eri päivinä tietysti paljon kevyemmin. Näistä muista tuotteista täytyy mainita ainakin Maybellinen ripsiväri, se on aivan ehdoton luottotuotteeni! Pikkisuorat ripseni pysyvät taivutettuina erittäin hyvin, eikä tämä ripsiväri paina niitä takaisin suoriksi. Ripsiväri tuo mukavasti tuuheutta ja pituutta (jota on hyvin hankala tuoda kuvissa esille) Lisäksi olen tykästynyt hirveästi Nivean meikinpohjustustuotteeseen, joka on hyvin kevyt, kosteuttava tuote. Se silottaa mukavasti ihon pintaa ja pitää meikkivoiteen koko päivän paikallaan. Meikkeihin käytin Max factorin meikkivoidenäytettä, joka osoittautui huippuhyväksi! Levittyy hyvin, ei jätä rajoja, ei tarvinnut koko päivänä lisäillä puuteria ja peittokykyä myöskin löytyi mukavasti. Taidankin ostaa tämän meikkivoiteen, kunhan saan Lumenen meikkivoiteeni ensin käytettyä loppuun. 

Minkälaiselta tällainen postaus tuntui välillä? Onko siellä ruudun toisella puolella muita meikkaamista harrastavia? Löytyykö sinulta samoja tuotteita meikkipussistasi kuin minulla on?

2 kommenttia:

  1. Noi maybellinen ripsarit on ihan parhaita! noi siis mitkä on punasessa,violetissa ja keltasessa tuubissa.. tykkään niistä kaikista:) Itellä on toi sama aurinkopuuteri, ja oon ihan tykänny..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii ne kyllä on! Mullakaan ei oo moneen vuoteen ollut muita ripsareita kuin maybellinen. Paras markettiripsari ehdottomasti! Tosin, en kyllä tiedä millaisia nämä vastikään tulleet uutuusripsarit muilta merkeiltä ovat, mutta mitä oon muiden kokemuksia niistä lukenut, niin en taida vaihtaa ;)

      Poista