lauantai 18. tammikuuta 2014

Vaatteita vauvalle: Siniset, turkoosit ja vihreät

Tänään onkin vaate-esittelyssä vuorossa vähän "poikamaisemmat" värit. Tai no, itse en näitäkään vielä pidä poikamaisina, kun en luokittele sillä tavalla sukupuolta vaatteiden perusteella tai pukisi poikaani / tyttöäni vain tiettyihin väreihin. Sitten kun kehiin astuu autot tai jotkut oikein tyttömäiset jutut, niin ehkä minäkin osaan jo hahmottaa kummalle sukupuolelle kyseiset vaatteet ovat tarkoitettu ;)

Ciraf, tutta, hipo, vauvan vaatteet
Ciraf paita ja housut 68, pitkähihaiset bodyt 62 ja 60

Ihania taivaansinisiä vaatteita. Vasemmalla ovat Ciraf- merkkiset paita ja housut, koossa 68. Niitä kuvittavat merkiltä tuttu seeprakuvio. Asukokonaisuus on vahvaa collegea, todella hyvälaatuista ja pehmeää!  Sitten on kaksi pitkähihaistabodya. Sini-vihreä raidallinen on Cirafin ja kokoa 62. Tummansininen-vaaleansininen raitabody on Hipo- merkiltä, koossa 60. Bodyssa on pieni virtahepologo. Bodyista jotenkin aina ilahdun niin kovasti, koen ne niin hyödyllisiksi ja näppäriksi. Niitä pitääkin meiltä löytyä useampi erilainen!

Hipo, body, paita ja pikkuhousut vauvalle
Ihania turkooseja vaatteita vauvalle!

Pikkuinen turkoosi setti! Hipo- merkiltä pitkähihainen body, koossa 60 sekä samaiselta merkiltä oleva pitkähihainen paita myöskin kokoa 60. Lisäksi söpöt pienet pikkuhousut, jotka kuvittelin olevan samalta merkiltä, koska olivat aivan saman väriset ja samanlaista kangasta kuin paita ja body. Pikkuhousut ovat kuitenkin Tutan, kokoa 56.

potkohousut potkupuku ciraf new baby
Potkupuku New baby ja fleece asukokonaisuus Ciraf

Vasemmalla ihana, jotenkin niin persoonallinen potkupuku. Suloinen kuvitus rinnassa; valaita ja kaloja. Puvussa menee nepparit selkäpuolella. Lisäksi vaipanvaihtoa helpottamaan oli laitettu nepparirivistö aivan alaselkään. Potkupuku on New baby- merkiltä ja sopii 0-3kk ikäiselle vauvalle. Vieressä sitten vaalea mintunvihreä ihastuttava fleeceasu. Nämä fleecepuvut ovat vieneet kyllä sydämeni täysin, niin suloisia ja lämpimiä, kyllä pikku-Hipun kelpaa <3 Paidassa on koristeksi ommeltu keltaisia kirahveja. Asu on Cirafin ja kokoa 56. Tätä päästäänkin varmaan pian vauvan syntymän jälkeen käyttämään. 

tutta potkuhousut
Tutta vaatteita, housut 56 ja potkuhousut 62

Tämäkin setti on mintunvihreä tai vaaleansininen, kummalta se nyt kenenkin silmään näyttää. Luonnossa ehkä hieman vihertävämpi sävyisiä ovat kuin kuvassa. Housut ja potkuhousut ovat Tutta- merkiltä. Housut ovat kokoa 56 ja potkuhousut 62. Potkuhousuissa on nalle ja puhalluskukka- kuvio rinnuksessa.  Samanlaiset potkuhousut meiltä löytyy ainakin vaaleankeltaisena ja vaaleanviolettina. 

Tutta potkupuku, tutta housut vauvalle vaatteita
Pirteän vihreät vaatteet Tutta- merkiltä

Raikkaan vihreitä vaatteita! Tällaisia voisin hankkia lisää ;) Potkupuku on Tutan ja kokoa 62. Siinä on kuvituksena maatilan eläimiä ja muita farmijuttuja. Meiltä löytyykin samalla kuvituksella olevat potkuhousut. Sitten on vielä vihreät housut, joissa on seeproja ja kirahveja. Housut ovat myöskin Tutta- merkkiset ja kokoa 56. 

Sellaisia vaatteita paljastui tällä kertaa. Olen niin äärettömän kiitollinen ja onnellinen siitä, että saimme äidiltäni näitä vaatteita ihan ilmaiseksi ja vieläpä näin paljon! Kaikki vaatteet ovat todella laadukkaan tuntoisia ja meitä miellyttäviä. En olisi koskaan raaskinut itse hankkia näitä kaikkia uutena. Vielä esittelyään odottelevat punaiset vaatteet ja sitten onkin paljon erilaisia vaaleita vaatteita. Ajattelin vielä esitellä teille erikseen meiltä löytyvät erilaiset haalarit. Jos päädymme siihen, että emme ota äitiyspakkausta, meiltä puuttuu enää tumput ja töppöset, paksumpi lakki, muutama vaalea pitkähihainen perusbody ja peitemakuupussi. Varmaankin tulee vielä hankittua vauvalle yöpuku, että on sitten varalta jos täytyy vaihtaa kesken yön. Sitten alkaakin olla vaatehankinnat pitkäksi aikaa kasassa :) 

Masu on ottanut hirveän harppauksen kasvussaan, ainakin minusta tuntuu siltä. Kyllä H on sen myös huomannut ja huomauttanut. Hän on niin ihastunut Hippuun; kyselee monesti päivässä, mitä vauvalle kuuluu ja onko hän hereillä. Sitten hän silittelee, paijailee ja puhelee vatsalleni. Hippu on alkanut myös kommunikoimaan. Meillä on aina välillä hauskoja hetkiä pienen kanssa, kun tökkäsen sormella masuuni niin Hippu vastaa siihen melkein heti potkullaan. Voi, kun nämä kolme kuukautta menisivät nopeasti ja päästäisiin tutustumaan pieneen vauvaamme oikein kunnolla :)

Tein muuten blogiin uuden välilehden, josta löytyy jokaiselta raskausviikolta (alkaen 20+0) masukuva. Lisäksi tein vielä itsestäni esittelyn välilehteen, joka on hyvin samanlainen kuin aikoinaan tekemäni postaus jossa kerroin itsestäni. Ajattelin, että uusien lukijoiden on helppo nopeasti katsastaa, millainen ihminen täällä oikein höpöttelee näitä juttuja :)

1 kommentti: