perjantai 10. tammikuuta 2014

Vaatteita vauvalle: Keltaiset

Vielä on aika paljon vauvanvaatekappaleita kuvaamatta ja esittelemättä. Ajattelin näitä vaatepostauksia laittaa tänne muiden postausten sekaan aina välillä. Tulee vähän kevyempää tekstiä välillä :) Vuorossa olisi siis keltaiset vaatteet, kun viimeksi kävin läpi vaaleankeltaiset. 


body potkupuku
Tutan body 62 ja potkuhousut 56
Ihana Tutan viidakon eläimillä kuvioitu lyhythihainen body. Tämän bodyn koko on 62. Potkuhousut ovat myöskin Tutan ja kokoa 56. Näiden potkareiden kuosiin ihastuin täysin! Niissä on maatilan eläimiä; pupuja, hevosia ja kanoja, sekä erilaisia maatilan koneita ja tarvikkeita. Ihanan pirteä ja suloinen kuosi, päästäänkin pitämään Hipulla näitä potkareita melko pian :) Laadultaan oikein hyviä molemmat vaatteet.


vauvan paita sukkahousut tutta napero
Tutta paita 60 ja Napero housut 60

Nämä vaatteet eivät ole asukokonaisuus, mutta niille ei löytynyt kummallekaan paria joten esittelen nämä samassa kuvassa. Paita on Tutan ja koossa 60. Todella sievät housut Napero- merkiltä, kokoa 60. Näitä housuja kuvittaa pikkuiset leppäkertut. Ihanan pirteät kevät / kesävaatteet meidän pienelle vauvalle. Jäin ihastelemaan näitä housuja pitkäksi aikaa ja haaveilemaan ajasta, kun Hippu on jo syntynyt. Olen ilmeisesti vähän päästäni lämmennyt.


vauvan paita, sukkahousut, pikkuhousut ja kypärälakki
Naperon vaatesetti vauvalle
Iloisen keltainen setti Naperolta. Paita sekä housut ovat koossa 62. Kypärälakki ja pikkuhousut 56. Näissä on pienoinen norsu- logo. Vaatteet ovat melko vahvaa kangasta, varmastikin hyvinkin laadukkaita ja kestäviä. Hippu näyttää ihan pieneltä tipuselta, kun nämä puetaan hänelle päälle ;)


vauvan potkupuku
Ihanat velourpotkupuvut

Lopuksi vielä syötävän suloiset velour- kankaiset potkupuvut, joista tosin toinen asu vain on keltainen. Nämä ovat siis täysin samanlaiset keskenään ja ovat molemmat kokoa 0-3 kk. Potkupuvuissa on pupujen kuvia, porkkanoita ja pupun käpälän jälkiä. Puvut ovat New Baby- merkiltä. OIen ihastunut näihin potkupukuihin ikihyviksi; niin ihanaa, pehmeää ja lämmintä kangasta sekä suloisia pupuja. Jostakin syystä olen aina aivan myyty, kun näen jotakin mikä on varustettu pupukuvilla. Nämä puvut tulevat kyllä olemaan ahkerassa käytössä pikkuisella. 

Näitä vaatteita tulee ihasteltua jatkuvasti ja aina viikattua ja järjesteltyä uudelleen. Kovasti täällä jo odotellaan Hippua syntyväksi ja mietitään ja suunnitellaan aikaa vauvan kanssa. Jotenkin on tullut niin malttamaton olo nyt. Aluksi en laskenut ollenkaan päiviä, milloin Hippu mahdollisesti syntyy. Nyt jokainen päivä on kuin uuden etapin ylitys, synnytys on päivä päivältä lähempänä! Onneksi en tiennyt tästä raskaudesta jo viime heinäkuussa, olisi ollut tuhottoman pitkä aika odottaa.

Eilen kävimme H:n kanssa hoitamassa pankkiasioita ja muutamia muitakin tärkeitä asioita. Käytiin pikaisesti pyörähtämässä yhdellä kirpputorilla, jossa ei oltu vielä käyty. Täällä päin on todella paljon kirppareita. Kirpputorilla oli useassa pöydässä vauvanvaatteita, mutta mitään ei kuitenkaan tarttunut matkaan. Oli aika ylihinnoiteltuja osa, vaikka olivat jo melko kovasti käytettyjä. Lähinnä etsin enää muutamaa pitkähihaista perusbodya, paria potkupukua, paksumpaa lakkia, töppösiä, tumppuja sekä peitemakuupussia.

Saattaa olla, että me emme ota ollenkaan äitiyspakkausta vaikka ensin pidimmekin itsestäänselvyytenä sen ottamista. Meillä on jo noita vaatteita aika mukavasti, patja ja lakanat pitää kuitenkin ostaa pinnasängyn kokoiset, muutamat pussilakanasetit meillä jo on ja kaksi haalariakin. Perus hygienia- ja hoitotuotteet pitää myös hankkia vauvalle. Tämän kuun lopussa haetaan äitiyspakkausta sekä muita tukia neuvolan tädin kanssa yhdessä, joten mietiskellään vielä sinne asti ja katsellaan mahtaako pakkaus ehtiä vaihtua 2014 versioon siihen mennessä.

Tilasin toissapäivänä Preeco.fi- verkkokaupasta Hipulle yhdistelmävaunut. Vaunut ovat Kunert- merkkiset ja olinkin lukenut ihan hyviä kokemuksia niistä. Pakettiin kuuluu lastenvaunut, jotka muuntautuvat vaunuista rattaiksi, irrotettava kantokoppa ja turvaistuin. Lisäksi settiin kuuluvat pieni hoitolaukku ja muita lisävarusteita. Minulla halutti kovasti tilata lilat lastenvaunut, mutta päädyimme tilaamaan vähän neutraalimmat jotta H:llakin olisi mukava niitä työnnellä. Ja onhan neutraalimmat jotenkin helpommat pitää ja ehkä myöhemmin myydä, mikäli niin haluaa. Ajattelin tehdä vaunuista teille erillisen esittelyn, kunhan ne kotiutuvat! 

Onko teillä kokemuksia Kunertin lastenvaunuista?

Vauvan kanssa täällä sama meininki jatkuu; kovasti potkitaan ja möyritään massussa. Vointi on oikein hyvä, mutta nyt on energisyys hävinnyt johonkin. Minua väsyttää koko ajan hirveästi, tekee koko ajan mieli vain levähtää. En tiedä onko tämä sitten sitä, kun Hippu kasvaa nyt kovasti ja vie minulta energiaa vai onko hemoglobiini päässyt alas. Täytyy seurailla tilannetta, jos jatkuu tällaisenaan vielä pitkään.

Eilen hieman säikäytti, kun pyysin Aadaa takaovelle, että päästän sen ulkoilemaan. Neiti sitten päätti livahtaa jalkojeni välistä varkain ulos, enkä ehtinyt laittaa sitä kiinni. Syöksyin äkkiä Aadan perään ja kyykkyyn mennessä reiteni löivät kovasti vatsaani. Siitä tuli kova polttavan vihlaiseva kipu, jota säikähdin hirveästi. Menin makuulleni sohvalle ja huhuilin H:n seuraksi. Vähän aikaa maatessani ja H:n paijatessa kipu alkoi hellittää. Onneksi se meni pian ohi, eikä tuntunut enää myöhemminkään mitään. Täytyy tosiaan alkaa varoa kaikenlaisia äkkiliikkeitä!

Seuraavasta postauksesta olisi tarkoitus tehdä ihan jotakin muuta kuin vauvoihin liittyvää. Saa nähdä kuinka maltan jättää mainitsematta mitään vauvoista ;) 

5 kommenttia:

  1. Noista vaunuista oli puhetta yhdessä odotusfoorumissa missä oon, ja sielä monilla oli vaunuista kokemusta, muistaakseni kehuivat et on kevyet työntää ja monilla oli ollu preecolta tollaset vaunusetit ja puolesta puhujia löyty! Ne keskustelut on kadonneet niin pitkien höpötysten alle, etten niitä enää löytänyt mut varmasti ihan kelpovaunut ja kiva et siinä tulee mukana kaikkee, edullisesta hinnasta paljon plussaa! Ps. Noi vaatteet on ihanat! Keltsuja <3 Meillä ei ole yhtään keltaista vaatetta, vaikka kai se pojalle sopisikin, siinä missä tytöllekkin, mut niin ihanan pirtsakat! Teillä alkaa oleen kasassa jo vaikka mitä! Hihiii!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, minäkin olen kahlannut kaikki mahdolliset keskustelut netistä läpi, jotka koskevat näitä vaunuja. Ja ovathan ne kyllä edulliset ja nätit :)

      Kylllähän keltainen pojalle sopii.. Siinä missä mikä muukin väri tahansa. :) Eihän tuosta Hipustakaan vielä tiedä sukupuolta varmaksi, mutta ajattelin pukea hänet aika vapaamielisesti. En nyt tietenkää mitää prinsessahörhelöitä laita päälle, jos sattuu poitsu olemaan ;)

      Kyllähän tuota vaatetta alkaa mukavasti pienokaiselle olemaan, täytyy vain hillitä sitten itsensä ettei ostele mitään turhaan. Katsoo nyt näillä mihin asti pärjätään ja ostaa sitä mukaan sitten lisää kun näkee mitä tarvitsee :)

      Poista
  2. Hei!
    Mekin ollaan kyseisiä vaunuja mietitty. Oletko vielä saanut vaunuja? Joko siis löytyy käyttökokemusta niistä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei!

      Vaunut ovat saapuneet, kolmisen viikkoa olivat matkalla. Pikaisesti voisin sanoa, että aivan nappiostos, ollaan tykätty niistä hirveästi! Minäpäs teen niistä seuraavaksi laajemman esittely-arvostelu- postauksen kuvineen :)

      Poista
    2. Kiva! :) Liikaa ei noita käyttökokemuksia vielä blogeista tai muualtakaan verkosta löydy.

      Poista