tiistai 22. heinäkuuta 2014

Ihanat pienet jutut kotiin

Kodin sisustaminen on ehdottomasti ollut minulle aina sellainen henkireikä. Harrastus, jonka parissa voi kuluttaa tolkuttoman paljon aikaa ja josta tulee hyvälle mielelle. Etenkin nykyään, kun etsimme omakotitaloa, vietän iltaisin aikaani tietokoneella koluten sisustusblogeja ja nettikauppoja läpi, Hugon jo nukkuessa iltaunia. Aikaa harrastuksen parissa voin saada kulumaan paljonkin, sillä sisustamisessa koitan toteuttaa niinkin haasteellista yhtälöä kuin kestävä ja edullinen. Uppoudun tuolloin johonkin ihan omaan maailmaan ja hetkeksi voin unohtaa arjen kiireet ja kakkavaipat.

Edellisessä kappaleessa puhuinkin vähän isommasti sisustamisesta, laajoista kokonaisuuksista, mutta aika ajoin on kiva piristää mieltä ihan pienilläkin jutuilla jotka hieman ehostavat kotia ja näyttävät kauniille.

Poikkesimme eilen H:n kanssa Halpa Halliin hakemaan paria juttua. Ne jutut löytyivät ja olin jo hyvää vauhtia suuntaamassa kohti kassoja, kunnes huomasin nurkkasilmällä tällaisen ihanuuden hyllyssä:


Maalaisromanttinen maustepurkkiteline
Maalaisromanttinen maustepurkkiteline

Maalaisromanttinen maustepurkkiteline

Maalaisromanttinen maustepurkkiteline

Pieni ja suloinen mausteteline söpöine purkkeineen! Ainoa kappale, hinta 14,95€ ja meidän sisustukseen juuri sopiva. Päässäni raksutti; tarvitsenko tätä? No, tietenkin tarvitsen! Ja niinhän se mukaan lähti. H vähän katsoi minua notaashantässäkävinäin- tyyliin, mutta kuitenkin lämpeni ja tykästyi siihen.

Mitäs me varsinaisesti sieltä kaupasta sitten lähdettiin hakemaan?

Keltaiset Pikku Myy- muumimukit
Keltaiset Pikku Myy- muumimukit

Muumimukikokoelmaamme täydennystä! Lempivuodenaikani syksy lähestyy jo hyvää vauhtia, joten minun oli pakko saada olohuoneen vitriiniin tämä ihanuus! Ostinpahan niitä oikein kaksin kappalein. Toinen tulee lahjaksi, mutta en vielä kerro täällä että kenelle. Se selviää aikanaan ;)

Nyt on taas hankittu jotain pientä söpöä silmäniloa kotiin ja talon emännällä on hyvä mieli :) Mutta on meillä vielä yksi aivan super suloinen juttu täällä kotona ja se onkin se kaikista ihanin!


4kk vauva ryömii
Hugo harjoittelee ryömimistä matolla

Nimittäin ryömimistä kovasti harjoitteleva, yhdeksää päivää vaille neljäkuinen Hugo! Poika oli niin hellyyttävä näky, kun hän naureskeli, potki vimmatusti, huitoi käsillään, ähisi ja puhisi olohuoneen nukkamatolla. Kuola vain lensi, kun pieni yritti päästä eteen päin :)

Onkos siellä muita kodin sisustamiseen hurahtaneita? Kerääkö joku muukin muumimukeja?

1 kommentti:

  1. Täällä yksi käsi pystyssä, joka rakastaa sisustamista!! :) Ja muumimukejakin keräilen, sekä niitä syviä lautasia, mulla niitä on vasta muutama ja pikku hiljaa keräilen ja ostelen! :)

    VastaaPoista