torstai 10. heinäkuuta 2014

Päiväni kuvina




Puoli kahdeksalta aamulla Hugo heräili tyytyväisenä. Vähän aikaa juttelimme sängyssä toisillemme, kunnes pienellä miehellä nälkä yllätti ja tultiin alas hakemaan maitoa.




Tulimme takaisin yläkertaan ja köllähdimme vielä sängylle juomaan maitoa. Aadakin heräili, kömpi pois pesäkolostaan ja tuli seurailemaan meidän aamupuuhia.




Aamumaidon jälkeen aloin vaihtamaan Hugon vaippaa sekä tein hänelle pienen aamupesun ja harjasin Hugon hiukset. Keltainen yöbody vaihdettiin päiväbodyyn. Näin lämpimillä keleillä ei ole pystynyt housuja ollenkaan pitämään sisällä. Välillä ollaan menty ihan vaippasillaan.



Masu täynnä maitoa ja poika täynnä energiaa! Hugon jokaiseen aamuun kuuluu leikkimatolla riehuminen. 


Hugon leikkiessä leikkimatolla, syömme H:n kanssa joka aamu kaurapuuro mustikoilla. Ilman tätä ei meidän päivä lähde ollenkaan käyntiin.


Hugon mennessä päiväunille alan sävyttämään hiuksiani Biozellin hoitavalla sävytteellä, sävyssä Chili Pepper.


Annan värin vaikuttaa hiuksissani 15 minuuttia. Itse sävyn intensiivisyyteen vaikuttava aika on noin 5 minuuttia, mutta sen jälkeen tuotteen hoitavat ainesosat vielä vaikuttavat.


Sävytteen vaikutusajan jälkeen käväsen suihkussa ja föönaan hiukseni kuiviksi. Käytän TRESemmén lämpösuojasuihketta sekä Pantenen Argan Oil- hiusöljyä.


Taas ihanan kirkas punainen sävy hiuksissa. Hiukseni olivatkin jo päässeet aivan haalistumaan.


Seuraavaksi meikkailen. Lähdetään käymään kaupungilla asioilla sekä ruokakaupassa. Tällä välin H syöttää Hugon ja seurustelee hänen kanssaan.


Hugokin alkaa olla valmis kaupunkireissulle. Ulkona oli alkanut tuulemaan melko kylmästi, joten kevyt kesäpipo täytyi laittaa päähän!


Äippäkin on valmis kaupungille! Minulla on muuten näiden punaisten hiusten takia tullut punaisten vaatteidenkin kausi. Tämä paita tai eräs punainen toppi tulee valittua aina, jos lähdemme kaupungille.


Keskustaan meiltä on matkaa noin kymmenen kilometriä. Matka taittuu mukavasti autolla :)



Kotiin palatessamme valmistan Hugolle peruna-porkkanasosetta. Syötän pojan, vaihdan vaipan ja seurustelen hänen kanssaan. Hugo väsähtääkin pian ja alkaa nukkumaan varhaisia iltaunia.


Käyn ulkosalla pikaisesti Aadan kanssa ja huomaan, että liljan kukat ovat auenneet nupuista. Poimin niitä ruukkuun kotiinkin somisteeksi.


Sitten kirjoittelen vähän Hugon vauvakirjaan...



...Sekä järjestän olohuoneen vitriiniin Hugon ristiäislahjat ja muut niihin liittyvät. Kastekimppu on kuivumassa, senkin laitan myöhemmin sitten vitriiniin.



Hugo heräilee... Annan hänelle maitoa ja lähdemme koko perhe iltakävelylle! 





Kävelyltä kotiin palatessamme Hugo vielä nukkuu. Keitän hänelle iltapalaksi maissipuuroa, joka onkin pikkumiehen suurinta herkkua!


Iltapuuron jälkeen poika pääsee lämpimään kylpyyn. Hugo naureskeli, läpsytteli vettä käsillään ja polskutteli. Kylvyssä oli taas niin ihanaa, että itku tuli kun pois sieltä joutui.


Kylvyn jälkeen katsellaan ja hypistellään näitä Vaukirjalta saatuja ihania pehmoisia kirjoja.


Sitten menikin liesituuletin oikosulkuun ja poltti sulakkeen. Uusikin sulake paloi, joten keittiössä ei sähköt pelanneet. Mikrokin piti siirtää eteiseen ja siinä lämmitettiin Hugolle maito.


Syötin pojalle iltamaidon, jonka jälkeen hän nukahtikin heti.


Hugon nukkuessa aloimme syödä juuri valmistunutta lasagnea. Tehtiin ruoka tarkoituksella myöhään, jotta saamme syödä sitä jalkapallopelin aikana.



Ilta kuluikin yömyöhälle jalkapalloa katsellen...


...Sekä herkutellen muunmuassa näillä kermatoffeilla.

Pelin jälkeen menimme yläkertaan iltatoimille. Hugolle vielä lämmitin maitoa ja syötin hänet sängyllä. Poika ei juurikaan herännyt syöttämiseen, vaan puoliunessa söi maitoa pullosta. Yöllä kahden aikoihin kävimme koko perhe nukkumaan. Onneksi loppuu nuo jalkapallot, niin pääsee (toivottavasti) taas ajoissa nukkumaan ;)

Sellainen oli yksi lukuisista minun päivistäni. Ennen Hugoa, päiväni täyttyivät todella erilaisista jutuista kuin nykyään, mutta kyllä nämä nykyiset päivän askareet ovat paljon kivempia ja antoisampia kuin silloiset! :)

3 kommenttia:

  1. Moi! Postaus vaunujen käyttö kokemuksista kiinnostaisi.

    VastaaPoista
  2. Oih, tehän asutte mun kotimaisemissa! Itse olen tosin siirtynyt tänne naapurikaupunkiin. :)

    VastaaPoista