maanantai 16. joulukuuta 2013

Haasteilua!

Sain blogini ensimmäisen haasteen tämän blogin kirjoittajalta... Kiitos haasteesta! :)

Haasteen tarkoitus on löytää uusia blogeja ja auttaa huomaamaan heitä, joilla on alle 200 lukiaa.
1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Heidän tulee valita 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa.
5. Sinun tulee kertoa kenet olet haastanut.
6. Ei takaisin haastamista. 

 11 asiaa minusta: 

1. Ammatiltani olen parturi-kampaaja, joka on jättänyt ammattinsa harrastetasolle.
2. Olen henkeen ja vereen lappilainen, en haluaisi koskaan muuttaa pois Lapista.
3. Tämä raskaus on minulle jo kolmas, mutta ensimmäinen josta synnytän.

4. En ole koskaan varsinaisesti potenut vauvakuumetta. Minulle on jopa ajoittain ollut epäluontevaa olla lasten kanssa.
5. Asumme mieheni ja koiramme kanssa rivitalokolmiossa, mutta koko ajan etsinnässä on oma omakotitalo.
6. Olen sosiaalinen ihminen, joka kuitenkin ahdistuu ihmismäärän keskellä. En siis tykkää ollenkaan shoppailla kaupoissa.
7. Maalla asuminen ja rankat kokemukset ovat muuttaneet elämänarvojani suuresti, joten samankaltaisia ihmisiä omasta ikäluokastaan on erittäin vaikea löytää, siksipä kavereita ei enää montaa ole.
8. Olen aina kokenut suurta tarvetta hakea ihmisiltä hyväksyntää. Nykyään en jaksa enää, en välitä vaikken osaisikaan miellyttää kaikkia.
9. Olen melko hukassa vielä tulevaisuuden suhteen. Tiedän kyllä mitä haluan tulevaisuudessa tehdä, mutta en tiedä kuinka se onnistuu nyky-yhteiskunnassa. Haluan pyörittää omavaraistaloutta.
10. Uskon, että emme voi juurikaan vaikuttaa elämäämme vaan kaikki on loppupeleissä jonkun muun määräämää. Se millaisia valintoja teemme, voi ohjata meidät nopeammin oikeaan suuntaan. Pettymykset käsittelen niin, että ne olivat vain vääriä suuntia ja minulle on jotakin muuta tiedossa.

11. Paras kesäloma olisi viettää Inarilla kalastellen ja eräillen. Rakastan alkeellista elämäntyyliä, nuotiolla tehtyä ruokaa, astioiden pesua järvessä ja yöllä kalastamista.


Minulle osoitetut kysymykset:

1. Millainen lapsuus sulla oli? 
- Elin lapsuuteni maalla ihanassa kylässä. Lapsuuteni oli kaiken kaikkiaan melko onnellinen, vaikka olinkin koko ala-asteen ajan koulukiusattu, vanhemmillani ei ollut tasavertainen liitto ja koin jääväni aika monesta asiasta paitsi. Pakenin joitakin hankalia asioita uppoutuen omiin oloihini ja leikkeihin. Kuitenkin kotona koin oloni turvalliseksi ja jollain tapaa rakastetuksi. 

2. Miten vietät joulua? 
- Joulusuunnitelmat ovat vielä jonkin verran avoinna, mutta miehen kanssa ilmeisesti vain ollaan kotona ja nautitaan ihanista jouluruuista ja herkuista. Joulumme ovat olleet viime vuosina rentoutumisen hetkiä ja olosta nauttimista, se on sopinut meille hyvin.

3. Mitä toivot tapahtuvan ensi vuonna? 
- Kuluva vuosi on ollut aika rankka henkisesti ja fyysisesti, joten jollain tapaa kuvittelen että ensi vuonna alkaa ihan uusi sivu elämässäni ja kaikki ikävä jää taakse. Olen asennoitunut niin, että teen kaikkeni, jotta ensi vuodesta tulisi positiivisempi ja kaikin puolin parempi vuosi. Toivon, että pääsisimme mieheni kanssa ensi vuonna vähemmällä suremisella ja stressaamisella. En haluaisi ja jaksaisi koko ajan olla luopumassa jostakin meille tärkeästä.

4. Lempikirja? 
- Kirjoja lueskelen nykyään aika vähän, mutta yksi hyvä olisi mielessä joka jokaisen kannattaisi lukea. Tämä kirja on muuttanut osittain persoonaani ja auttanut minua ymmärtämään monia asioita itsestäni ja muista; Dyer, Wayne - Hyväksy itsesi - uskalla elää!

5. Petaatko sängyn joka päivä? 
- Ostin uuden nätin päiväpeiton kuvitellessani, että petaisin tulevaisuudessa sängyn joka päivä. Meidän makuuhuone on yläkerrassa, joten se on poissa silmistä. Käymme myös välillä päivällä köllöttelemässä siellä, joten en petaa sänkyämme joka päivä.. Mutta välillä petailen ahkeraankin.. :)

6. Mitä on rakkaus mielestäsi? 
- Rakkaus on sitä, että antaa toisen kulkea rinnallaan ihan omasta vapaasta tahdostaan. 

7. Tykkäätkö kynttilöistä?
- Kynttilät on melkeinpä parasta talvessa. Odotan aina pimeneviä syysiltoja, kun saan sytyttää ensimmäiset tuikut palamaan. Ne luovat ihanaa tunnelmaa, lämmintä mieltä ja rauhallista oloa. Keväällä kynttilät lähtee kyllä aika liukkaasti pois, koska alan odottelemaan ensimmäisten auringonsäteiden pilkahtaessa kesää.

8. Unelmiesi kumppanin luonteenpiirteet? 
- Luonteenpiirteitä joita arvostan kumppanissa; avoimuus, rehellisyys, humoristisuus, kyky keskustella asioista ja osaa arvostaa maanläheisiä asioita. Haluan elää ihmisen kanssa, kenelle perhearvot menevät kaiken muun edelle ja hänelle työ ei ole kaikki kaikessa. 

9. Lempi vuodenaikasi? 
- Taidan olla kevätihminen. Keväällä kaikki herää eloon; tulee valoa, mieli virkistyy ja luonto on kaunis. Aurinko lämmittää pienesti ja talvivaatteita saa koko ajan vähentää.Tykkään kesästäkin, mutta en liian kuumasta, enkä ötököistä. Syksyisin minua meinaa masentaa ja talvisin on liian kylmä ja pimeää. 

10. Harrastuksesi? 
- Rakkaimmat harrastukseni ovat metsästys, kalastus ja ratsastus. Ajoittain innostun ihan harrastamaan meikkaamista ja sisustamista, mutta nämä innostukset menevät välillä ohi.

11. Millainen olet omasta mielestäsi? 
- Mielestäni olen aika avoin ja elämänmyönteinen ihminen. Ajoittain kyllä jaksan stressata pienemmistäkin asioista, mutta koitan silti koko ajan tsempata itseäni, että kyllä kaikki kohta muuttuu paremmaksi taas. Pääsääntöisesti olen rauhallinen, pitkäpinnainen ja lauhkea, mutta suuttuessani olen aika kimpaantuvaa sorttia ja meinaan alkaa jankuttamaan. Voisi varmaan sanoa, että olen pala suklaata, joka saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää ;)


Kysymykset haastetuille: 

1. Minkälaisena näet itsesi? 
2. Onko sinun koskaan vaikea olla oma itsesi?
3. Missä olet lahjakas?
4. Minkälainen aamuihminen olet?
5. Mitä asiaa tai esinettä ilman et voisi elää?
6. Mitä tykkäät tehdä vapaa-aikana?
7. Miten haluat viettää lomasi?
8. Mitkä ovat parhaat tapasi rentoutua?
9. Tähän astisen elämäsi mieleenpainuvin kokemus?
10. Mitkä ovat elämäsi tärkeimmät arvot?
11. Mitä toivot elämältäsi?



Minä haastan!










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti